Gazilerden teşekkür ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Ahmet Kendigel, beraberindekilerle birlikte önceki gün Marmaraereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz’ü ziyaret etti.

Marmara Ereğlisi 15.03.2013 17:53:00 0
Gazilerden teşekkür ziyareti

 PLAKET TAKDİM ETTİ

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Kendigel, Marmaraereğlisi’nde gazi ve şehit ailelerine Kaymakamlık tarafından yapılan yardımlardan dolayı Kaymakam Demiröz’e teşekkür plaketi takdim etti.
 

GÖĞÜSLERİNİ SİPER ETTİLER

Marmaraereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz de ziyarette yaptığı konuşmada, milletlerin tarih boyunca bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için sayısız zorluklara katlandığını belirterek “Millet olarak bu zorlukları aşmada hepimizin payı olsa da asıl pay sahipleri bu zorluklar karşısında büyük kahramanlık göstererek, göğüslerini siper eden, canlarını ve kanlarını feda eden şehit ve gazilerimizdir. Onları, Devlet ve Millet olarak her zaman saygıyla ve hayırla yâd etmek mecburiyetindeyiz. Bu sebepledir ki Devletimizin son on yılda şehit ve gazilerimize verdiği önem ve değerler bütün hızıyla devam etmektedir ve devam edecektir” ifadesini kullandı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10