Gönüller berabere kaldı

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın himayelerinde gerçekleşen organizasyonda Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü ile Özerspor 11-11 berabere kaldı.

17.03.2013 16:43:00 0
Gönüller berabere kaldı

 Toplumda "gönüllülük" kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmek amacıyla yürütülen “Gönül Elçileri Projesi”ni tanıtmak ve kamuoyu oluşturmak amacıyla Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın Lüleburgaz Veteranlar Futbol Kulübü ile Özerspor arasında organize ettiği halı saha maçı 11-11 berabere bitti.

 

“İLETİŞİM KANALI OLUŞTURMAKTADIR”

Kaymakam Cemalettin Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir’in Lüleburgaz Veteranlar formasını giydiği maçta Özerspor’un teknik direktörlüğünü de Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş üstlendi. Maç sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Cemalettin Yılmaz “Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü yönetim kurulu ziyaretime geldiğinde dernek olarak yaptıklarını aktardılar. Birlikte yapabileceğimiz çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk ve belli periyotlarla Lüleburgaz Veteranlar Futbol Kulübü ile Özerspor’un maç yapmasına karar verdik. Bu ilk maçımız güzel karelerle süslendi. “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi"’nin amacı "Gönüllülük ve Gönül Elçiliği" konularının tanımlamak gönüllülüğün toplum kalkınması açısından önemine değinmek ve "Gönül Elçisi" olmak isteyenler için iletişim kanalı oluşturmaktır. Gönüllülük; bir bireyin maddi karşılık beklemeden ya da başka bir çıkar beklentisi içinde olmadan, ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak ya da genel olarak toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak, yalnızca içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak, bir toplumsal gelişime destek olmasıdır. İhtiyaç sahibi insanlara ve insanlığa katkı sağlamak isteyen herkes Gönül Elçisi olabilir. Hiçbir şey yapamıyorsak çevremize gülümseyerek dostluk ve sıcaklık yaymalıyız. Unutmayınız ki mutlu olmanın yolu başkalarını mutlu etmekten geçer. Bu sportif karşılaşmalar da bunun yolunu açacak önemli faaliyetlerdendir." dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10