Park halindeki minibüs yanarak hurdaya döndü

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Doğramacı Sokak üzerinde park halinde çalışır vaziyette olan 59 J 2037 plakalı öğrenci servisi önceki gün öğlen saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yanmaya baÅ

Çerkezköy 17.03.2013 16:44:00 0
Park halindeki minibüs yanarak hurdaya döndü

 Çerkezköy Haber - Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Doğramacı Sokak’ta çalışır halde bulunan araçta çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.


BİR ANDA YANMAYA BAŞLADI
Önceki gün saat 13.30 sıralarında Doğramacı Sokak’ta park halinde çalışır vaziyette olan Melih İşcan’a ait 59 J 2037 plakalı servis aracı henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yandı. Yangın ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ve Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri intikale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Öte yandan elektrik aksamında kabloların yanmasından dolayı minibüsün kornası uzun süre çalarken, itfaiye ekipleri ise kornayı susturmak için büyük uğraş verdi.

OLAYIN ŞOKUNU ÜZERİNDEN ATAMADI
Yangın dolayısıyla araçta büyük ölçüde maddi hasar meydana gelirken, servis minibüsünün sahibi Melih İşcan ise olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, yangın anında caddeden geçen vatandaşlar ''Ne oldu anlamadık. Araç bir anda yanmaya başladı” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10