Tatlı Kardeşler’den tatlı jest

8 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri kendi dernek binalarında bir araya geldi. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla konuşm

Çerkezköy 18.03.2013 21:11:00 0
Tatlı Kardeşler’den tatlı jest

 Çerkezköy Haber - Çanakkale Zaferinin 98. yıldönümü ve Şehitler Günü münasebeti ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy şubesi üyeleri, dernekte bir araya geldi.  

 

SAVAŞ OMUZOMUZA KAZANILMIŞTIR

Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, dört yıl süren cihan harbinde Türk Ulusu’nun var olması adına ölüm kalım savaşı verildiğini ifade ederek “Çetin geçen Çanakkale savaşında vatanı müdafaa eden her asker, geriye dönmemek üzere silahına sarılmıştır. Karnını dahi doyuramayan, yeterli silah ve mühimmatı olmayan kahraman ecdadımızın destan yazdığı Çanakkale Savaşı, Kürdiyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevsiyle, Sünni’siyle birlikte kazanılmıştır. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 98. yıldönümünde bir kez daha tüm şehitlerimize ve vefat etmiş olan gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
 

İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ

Şehitler Günü münasebeti ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyarete eden Tatlı Kardeşler Organizasyon İşletmecisi Kenan Tatlı, derneğin bundan sonra gerçekleştireceği faaliyetlerde organizasyonlarının bütün imkânlarından faydalanabileceklerini söyledi. Kenan Tatlı “Tatlı Kardeşler Organizasyon olarak Muharip Gaziler Derneği,  şehit aileleri, şehit çocukları ve Sakatlar Derneğinin bundan sonra gerçekleştireceği faaliyetlerde ücretsiz olarak imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bizim işimizle alakalı olarak her iki derneğe ve şehit ailelerinin organizasyonlarında masa, sandalye, projektör, seyyar kablo, orkestra, kamera,  alkolsüz içki ve çerez temin etmeye karar verdik. Gaziosman Paşanın torunları olarak şehit ve gazilerimiz için bir nebzede olsa bir şeyler yapabilirsek ne mutlu bize” dedi.
 

Haber  Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10