“Memleketin büyüklüğü bu”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, 18 Mart törenlerinde çok ilginç bir tablo olduğunu söyleyerek, 'Milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen adamın bugün tek bayrak, tek mi

Malkara 20.03.2013 00:17:00 0
“Memleketin büyüklüğü bu”

 Çerkezköy Haber - Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıl dönümü törenlerine katılan CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Umut Oran, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ile Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Muğla Milletvekili Nurettin Demir, İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve Tunceli Milletvekili Kamer Genç İstanbul'a dönüş yolunda gece Malkara’ya uğradı.

 

ADAMI BÖYLE BAĞIRTIRLAR

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda partililerle bir araya gelen Öztrak, Çanakkale'de toplanan kalabalığın kendilerine büyük sevgi gösterisinde bulunduğunu belirterek “18 Mart Çanakkale törenlerinde çok ilginç bir tablo vardı. Bundan 2 hafta önce 'Milliyetçiliği ayaklar altına aldık' diyen adamın bugün tek bayrak, tek millet, tek vatan diye bar bar bağırdığını gördüm. İşte bu memleketin büyüklüğü bu. Adamı böyle bağırtırlar” dile konuştu. CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç de “Şimdi bugün Türkiye'de normal bir iktidar olsa ne olacak. Ahmet iktidar da olmuş, Mehmet iktidar olmuş önemli değil. Ama bugün Türkiye'nin başında bulunan Abdullah Gül ile Tayyip Erdoğan ve onların kadrosunun bir hedefi var. Bir, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tümünü ortadan kaldırmak, iki, Türkiye'yi parçalamak. Bu uğurda her şeyi yapıyorlar” dedi. CHP'li heyet, konuşmaların ardından Malkara'dan ayrıldı.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10