Sitespor ligin dibine demir attı 2-4

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de haftaya 11 puanla giren Sitespor ligin 13.hafta karşılaşmasında evinde Ulaş Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında her iki devrede de iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen is

20.03.2013 21:38:00 0
Sitespor ligin dibine demir attı 2-4

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Sitespor kendi evinde Ulaş Belediyespor’a dört golle mağlup oldu.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadında sat 13.00’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Sitespor Rahmi, Cihan, Semih, Fevzi, Ritvan, Hilmican, Ferdi, Türker, Gürkan ve Semih ilk on biri ile çıkarken konuk ekip Ulaş Belediyespor ise sahaya Günay, Ahmet, Yasin, Rahmi Dönmez, Özgür, Hasan, Taner, Ahmet, Ahmet Kaya, Tansu ve Emre kadrosu ile çıktı.
 

İLK DAKİKLARDA BİRBİRLERİNİ DENEDİLER

Maça Sitespor’un vuruşu ile başlandı. Maç başında rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor ilk dakikalarda gol arayışlarına girdi. Sağlı sollu ataklarla gol arayan kırmızı beyazlı ekip ilk tehlikeli atağını Cihan ile yakaladı. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içine gönderilen topu iyi takip eden Türker’in kafa vuruşu kaleci Günay’da kaldı.  Maç başında baskılı oyunu ile oyun hakimiyetini eline almaya çalışan Sitespor bu ataklarını golle süslemeye çalıştı. İki takımında birbirini denediği maçın ilk dakikalarında her iki takımda kanatlardan hücum geliştirmeye çalıştı. Ulaş Belediyespor’un sağ kanattan gelişen atakta savunma arkasına sarkan topu çok iyi takip eden Taner topa hakim olamayıp dışarı çıktı.
 

SON ANDA KÖŞEDEN ÇIKARDI

İki takımında geliştirdiği iki tehlikeli ataktan da gol sesi çıkmadı. Özelikle Gürkan ile sol kanattı kullanan Sitespor gol arayışlarına maçın ilk 10. dakikasından sonra hız verdi.  Sağ ve sol kanatalardaki oyuncuları ile  ataklarını genişleten Sitespor bir gol pozisyonundan da yararlanamadı. Türker ile gelişen atakta sol kanatta çıkardığı topu takip eden Gürkan son çizgiye kadar inerek yaptığı ortada Semih’in kafa vuruşu kalecide kaldı. Rakibin ataklarına hızlı bir şekilde cevap veren Ulaş Belediyespor ceza sahasına sarkan topu iyi takip eden Ulaş Belediyespor oyucularının vuruşu üst direkten dışarı cıktı.  Ulaş Belediyespor’un Emre ile gelişen atağında rakiplerini tek tek geçerek ceza sahasına kadar giren Emre’nin şutunu kaleci Rahmi son anda topu köşeden çıkardı. İki net pozisyon da gol bulamayan Ulaş Belediyespor kanat yönünü değiştirerek pozisyon üretmeye çalıştı.
 

İLK GOL ULAŞ BELEDİYESPOR’DAN GELDİ

Maçın 25. Dakikasında da iki takımdan da gol sesi çıkmadı. Kanatları kullanarak gol arayan Sitespor sağ kanattan gol arayışlarına Ferdi ile devam etti. Özelikle kaleciler büyük iş düştüğü maçta ilk yarıda güzel kurtarışlar sergileyen iki takım kalecisi de taraftarlarından büyük alkış aldı. Maçın 30 dakikasında rakibi ile girdiği muadelede sakatlanan Rıdvan oyundan çıkarak yerini takım arkadaşı Olcay’a bıraktı.. Olcay’ın oyuna girmesi ile orta sahadan atakların geliştiği maçta savunma arkasına yollana topu iyi takip eden Olcay’ın vuruşu az farkla dışarı çıktı.  Maçın 33. dakikasında konuk ekip Ulaş Belediyespor galibiyet golünü buldu. Orta Sahadan gelişen atakta savunma arkasına yapılan ortayı göğsünde yumuşatıp düzgün vuruş gerçekleştiren Taner takımını 1-0 öne geçirdi.
 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Taner’in  golü ile öne geçen Ulaş Belediyespor kalan dakikalarda ataklarını hızlandırdı. Gol sonrası oyunu bırakmayan Sitespor baskılarını hızlandırdı. Beraberlik golü için kanatları iyi kullanmaya çalışan Sitespor Gürkan ile yeniden tehlikeli bir atak gerçekleştirdi. Orta sahadan aldığı topu ceza sahasının iç taraflarına doğru yaptığı ortayı karşılayan Olcay vuruşunda direkten dönen topu Ulaş Belediyespor defans oyuncuları uzaklaştırdı. Beraberlik golü için rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor oyucuları bütün rakibine zor anlar yaşattı. . Özelikle sol kanattan Gürkan ve Türker ile kademeli olarak ilerleyen Sitespor ceza sahasına yolladığı topa kimse dokunamıyor. Maçın bitmesine son bir dakika kala yine gelişen Sitespor atağında kaleci ile karşı karşıya kalen Semih çektiği şut az farkla dışarı çıktı bu son atakla ilk yarı sona erdi.
 

SİTESPOR OYUNDAN KOPMADI

İlk yarıda etkili oyunuyla göz dolduran Sitespor ikinci yarıyda  hızlı başlayan taraf oldu. Rakibinin hızlı oyununa karşı kısa sürede cevap veren Ulaş Belediyespor aradığı ikinci golü bulmakta  geçikmedi. Kalesinde gördüğü iki golden sonra ataklarında orta sahayı kullanan Sitespor aradığı golü Gürkan ile buldu. Gürkan’ın şık golü ile aradaki sayı farkını bire indirmesi ile durum 2-1 oldu. Kaydettiği golden sonra moral bulan Sitespor beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. Maçın ilerleyen dakikalarında rakibinin baskısını üzerinden atan Ulaş Belediyespor geliştirdiği atakla golü bularak farkı tekrar ikiye çıkarttı. Oyun hakimiyetini rakibine kaptırmak istemeyen Sitespor maçın ilerleyen dakikalarında gol arayışlarını yavaşlattı. Genellikle savunma hataları yapmaya başlayan Sitespor geliştirdiği etkili atakta Kadir ile gol bularak farkı yeniden bire indirdi.
 

LİGİN DİBİNDE YER ALDI

İki takımında gurubun son sıralarında yer aldığı maçta iki takımda kazanarak grupta büyük bir avantaj yakalamak istedi. Skorun 3-2 iken beraberlik sayısını rakip kalede arayan Sitespor istediğini elde edemedi. Önde olmanın verdiği avantajla defansa kapanan ve savunmada hata yapmayan Ulaş Belediyespor rakibine geçit vermedi. Maçın uzatmalarında bulduğu golle farkı tekrar ikiye çıkaran Ulaş Belediyespor karşılaşmadan da 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı.
Ulaş Belediyespor bu galibiyet ile 13 puana yükselirken, Sitespor ise bu yenilgi ile 11 puanla ligin en alt sıralarında yer aldı. 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10