Arda Boyları albümü tanıtıldı

Arda Boyları adlı albüm, sevenleriyle buluştu. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi müzik öğretmeni Süleyman Özoğul koordinatörlüğünde Gençlik Korosu tarafından çıkarılmış olan

Çerkezköy 20.03.2013 21:38:00 0
Arda Boyları albümü tanıtıldı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odası Lisesi Gençlik Korosunun hazırlamış olduğu Arda Boyları adlı albüm, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programla tanıtıldı. Önceki akşam saat 20.00’da gerçekleştirilen program, salonda bulunanlar tarafından beğeni ile izlendi.


KENDİ MÜZİĞİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ
Albümün tanıtım programında konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, amaçlarının gençleri değişen dünya şartlarına göre en iyi şekilde yetiştirmek olduğunu ifade ederek “Sanat bu açıdan bizim en çok önem verdiğimiz konuların başında gelmektedir. Aynı zamanda gençlerimizin kendi müziğimizi tanıması ve bilmesi açısından bu albüm önemli bir adım olmuştur. Bu gün sekiz yaşında bir çocuğa gamgam style parçasını sorsanız, hemen söylemeye başlayıp dans eder. Fakat aynı çocuğa “Arda Boyları, ya da “Çay Elinden Öteye” parçalarını sorsanız yüzünüze garip garip bakar.  İşte biz de müziğimizi tanımanın eğitimle olacağı inancından yola çıkarak, ekibimizi kurup bu çalışmayı gerçekleştirdik” dedi.

NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK
Bundan sonra okul, belediye gibi kurumlarda yapılacak etkinliklerde görev alabileceklerini belirten Türk “Gençlerimizin neler yapabileceğini göstermek adına bu tip organizasyonların önemli olduğunun bilincindeyiz. Zaten 8–13 Temmuz tarihlerinde Çanakkale Belediyesi’nin düzenleyeceği, Korolar Festivaline okulumuz davet edildi. Biz de okul olarak bu festivale katılmayı düşünüyoruz”dedi.

CANLI YORUMLANDI
Okul Müdürü Mustafa Türk’ün albümü tanıtım konuşmasından sonra koro, albümde yer alan parçaları canlı olarak yorumlandı. Konseri, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer,  Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce,  AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş, CHP İl Meclis Üyesi Zeki Gürcün,  AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, ÇTSO Lisesi Müdürü Mustafa Türk ve çok sayıda vatandaş izledi. 

Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10