Söker Ailesi’nin acı günü

Yaklaşık 26 gündür yoğun bakımda bulunduğu Özel Optimed Hastanesi’nde dün sabah erken saatlerde hayatını kaybeden Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven’in babası B

Çerkezköy 20.03.2013 21:39:00 0
Söker Ailesi’nin acı günü

 Çerkezköy Haber - Kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve mide kanaması gibi rahatsızlıklarından dolayı 26 gündür Özel Optimed Hastanesi’nde yoğun bakımda olan Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven’in babası 66 yaşındaki Behzat Söker, dün sabah 04.30 sıralarında hakkın rahmetine kavuştu.

 

DUALARLA UĞURLANDI

Behzat Söker’in cenaze namazı, dün öğle namazını müteakiben Büyükyoncalı Beldesi Yeni Mahalle Camii’nde kılındı. Söker’in cenazesi daha sonra Yeni Mahalle Mezarlığı’nda sevenlerinin duaları eşliğinde toprağa verildi.
 

KATILIM YOĞUN OLDU

Behzat Söker’in cenaze merasimine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin, Dr. Gökhan İnce, İlhan Hacıoğlu ve Şevket Halimoğlu, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Azcan, Mehmet Yıldırım, Süleyman Ak, Reşat Ziya Pekdoğan ve Faruk Bal, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez, Çerkezköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Faruk Şen, Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Kenan Çetin, ÇTSO Meclis Başkanı Gürkan Kesim, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Türk-İş Tekirdağ Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile ilçe, belde ve köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10