U-19’da haftanın görünümü

U-19 Lig’i C Grubu’nda oynanan beşinci hafta karşılaşmalarının ardından haftayı Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı 10 puan ve averajla ilk sırada tamamlarken, temsilcimiz Çerkezköyspor U-19 Futbol T

21.03.2013 20:42:00 0
U-19’da haftanın görünümü

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ U-19 Ligi’nde 5.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu.

 

ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı hafta sonunda Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nı konuk etti. Her iki takımında üç puan ile başladığı karşılaşmada etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Gol için yüklenen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi.
 

10 PUANA YÜKSELDİ

İlk devresi Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında etkili mücadelesini sürdüren konuk ekip Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı bulduğu golle beraberliği sağladı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın kalan dakikalarında etkinliğini sürdüren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada tekrar öne geçti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı puanını 10’a yükseltirken, Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise dört puanda kaldı.
 

VELİMEŞE GOLÜ BULDU

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Veliköyspor U-19 Futbol Takımı Veliköy Sahası’nda Cumartesi günü saat 13.00’de lider Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nı konuk etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını sürdüren konuk ekip Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Golün ardından konuk ekip Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ikinci gol mücadelesi verirken, Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise beraberlik için yüklendi.
 

VELİKÖYSPOR GOL İÇİN YÜKLENDİ

Müsabakanın ikinci devresine Velimeşe Belediysepor U-19 Futbol Takımı kontrollü başladı. Skor üstünlüğünü değerlendiren Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı organize ataklarla ikinci golü aradı. Karşılaşmanın ikinci devresinde orta alanda topa daha çok sahip olan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı konuk ekip Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı karşısında etkili hücumlar geliştirdi. Savunmada hata yapmayan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı sağlı sollu ataklar geliştiren Veliköysopr U-19 Futbol Takımına gol şansı tanımadı.
 

GOL UZATMALARDA GELDİ

Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ataklarını sıklaştırdı. En az bir puan için gol arayan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı uzatma dakikalarında bulduğu gol ile karşılaşmadan bir puan ile ayrıldı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı puanını 8 yaparken, haftayı bir puan ile kapatan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise puanını 10 yaparak averajla liderliğini devam ettirdi.
 

SİTESPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Ligde galibiyeti bulunmayan Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ile Sitespor U-19 Futbol Takımı Büyükyoncalı Sahası’nda karşı karşıya geldi. Her iki takımında üç puana ihtiyacı olduğu karşılaşma müthiş bir çekişmeye sahne oldu. İlk devresi Sitespor U-19 Futbol Takımı’nın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada ilerleyen dakikalarda ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı beraberliği sağladı. Son dakikaların kıran kırana mücadeleye sahne olduğu karşılaşmada bir gol daha bulan Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan 3-2’lik skor ile ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10