Süper Amatör’de zorlu hafta

Süper Amatör Lig’de 15.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor deplasmanda Veliköyspor’a konuk olacak.Veliköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak ola

22.03.2013 22:11:00 0
Süper Amatör’de zorlu hafta

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ile Sitespor Veliköy Sahası'nda karşı karşıya gelecek.

 

MARMARACIKSPOR’U KONUK ETTİ

Ligin 15.hafta karşılaşması öncesi rahat konumda olan Veliköyspor son hafta karşılaşmasında evinde Marmaracıkspor’u konuk etmişti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Veliköyspor ilerleyen dakikalara doğru Ömer ile kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmişti. İlk devresi Veliköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile geçilen karşılaşmada etkili futbolunu sürdüren temsilcimiz Gökhan ile bulduğu golle farkı ikiye çıkarmıştı.
 

RAKİBİNİ DÖRT GOLLE GEÇTİ

Rakibine pozisyon vermeyen Veliköyspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Her iki takımında gol için ataklar sürdürdüğü karşılaşmada savunmada hata yapmayan Veliköyspor Musa ile yakaladığı pozisyonu değerlendirerek farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Veliköyspor Musa ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 4-0’lık üstünlük ile ayrıldı.
 

‘’GALİBİYET MÜCADELESİ VERECEĞİZ’’

Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, rakipleri karşısında galibiyet mücadelesi vereceklerini ifade ederek ‘’hafta boyunca bu maça hazırlandık. Tek hedefimiz galibiyet. Taraftarımızın da desteği ile birlikte karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum’’ dedi.
 

ULAŞ BELEDİYESPOR’A MAĞLUP OLDU

Ligin dibinde yer alan Sitespor ise kalan üç hafta öncesi Veliköyspor karşılaşmasını ölüm kalım değerinde nitelendiriyor. Bir önceki hafta evinde Ulaş Belediyespor’u konuk eden Sitespor rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamadı. İlk devreyi kalesinde gördüğü şok golle mağlup kapatan Sitespor ikinci devre beraberlik golünü ararken kalesinde ikinci golü gördü. Gürkan ile bulduğu golle umutlanan temsilcimiz Sitespor rakibinin üst üste gelen atakları karşısında çaresiz kalınca karşılaşmada tekrar iki farklı mağlup duruma düştü. Oyun disiplininden kopmayarak farkı indirmeye çalışan Sitespor bulduğu golle tekrar umutlandı. Kalan dakikalarda konuk ekip Ulaş Belediyespor kaydettiği golle karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı.
 

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Ligde son haftalarda aldıkları mağlubiyet ile düşme potasında yer aldıklarını ifade eden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligde Ulaş Belediyespor yenilgisi bütün planlarımızı altüst etti. Bu hafta Veliköyspor karşılaşmasından mutlak üç puan parolası ile ayrılmak istiyoruz. Veliköyspor’u mağlup ederek rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Veliköyspor karşısında da puan kaybedersek işimiz gerçekten çok zor olacak. İki ilçe temsilcimizi karşı karşıya getirecek karşılaşmanın dostluk çerçevesinde oynanmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 

“DÖRT KARŞILAŞMAMIZ KALDI “

Ligin tamamlanmasına dört hafta kaldığını ifade eden Karamehmetoğlu “ Önümüzdeki hafta şampiyonluğa oynayan Çorlu Gençlerbirliğispor’u kendi evimizde konuk edeceğiz. Bir sonraki hafta ise bizim gibi düşmemeye oynayan ve ikinci devre çok iyi transferler yapan Çorluspor’a konuk olacağız. Son hafta karşılaşmasında ise Şarköyspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu dört karşılaşmadan en az yedi puan çıkarmamız gerekiyor. Kalan haftalarda da Çorluspor, Ulaş Belediyespor ve Çorlu Sanayispor’un da puan kaybetmesini bekleyeceğiz
 

İLK MAÇI VELİKÖY KAZANDI

Ligin ilk devresinde iki ekip Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelmişti. Her iki takımında etkili bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran Veliköyspor Gökhan Balıkçı’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan da 1-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bilmişti.
 

LİDER EVİNDE

Ligde temsilcilerimizin karşılaşması dışında dört karşılaşma daha var. Ligde haftaya 33 puanla lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor evinde 15 puanla altıncı sırada bulunan Marmaracıkspor’u konuk edecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Lideri takibini sürdüren Velimeşe Belediyespor ise deplasmanda alt sıralardan kurtulma gayesinde bulunan Ulaş Belediyespor’a konuk olacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.
 

ÇORLUSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Ligde 24 puanla üçüncü sırada bulunan Muratlı Belediyespor ise son haftalarda yakaladığı çıkış ile ligde kalma adına büyük moral bulan Çorluspor’a konuk olacak. Çorluspor için büyük öneme sahip olan karşılaşma General Basri Saran Stadyumunda oynanacak. Bu zorlu karşılaşma ise yarın saat 16.00’da başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise 22 puanla dördüncü sırada yer alan Şarköyspor ise 13 Kasım Sahası’nda Çorlu Sanayispor’u konuk edecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 16.00’da oynanacak.
 

PUAN DURUMU

 

1-Çorlu Gençlerbirliğispor 33

 

2-Velimeşe Belediyespor 27

 

3-Muratlı Belediyespor 24

 

4-Şarköysopr 22

 

5-Veliköysopr 21

 

6-Marmaracıkspor 15

 

7-Çorlu Sanayispor 13

 

8-Ulaş Belediyespor 13

 

9-Çorluspor 12

 

10-Sitespor 11

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10