Edirnespor lidere konuk olacak

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi ikinci tur 5. Haftasında İzmir deplasmanında grup lideri Altay Konak Belediyesi’ne konuk olacak. Pazar günü Buca Spor Salonu’nda oynanacak olan maÃ

22.03.2013 22:12:00 0
Edirnespor lidere konuk olacak

 Çerkezköy Haber - E-Grubunda Final 6’ya  yükselmek için mücadele eden her iki takımdan Edirnespor’un ikinci tur maçlarında 3 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunurken  ulaşırken rakibi Altay Konak Belediyesi ikinci turda oynadığı ilk 4 maçından da galibiyetle ayrılarak grubun namağlup takımı olarak liderliği geçen haftaEdirnespor’dan devralmış bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Edirnespor Bursa deplasmanında Bursa BŞB’ye 64-59 mağlup olurken Altay Konak Belediyesi deplasmanda Burhaniye Belediyesi karşısında  87-49 galip gelmişti.

 

DEPLASMAN SERİSİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz haftayı Bursa BŞB  (64-59) mağlubiyeti  ile kapayanEdirnespor ilk 3 haftasını averajla lider olarak sürdürdüğü E-Grubunda 7 puanla 3.sırada yer alıyor. Potanın Edirneli Perileri’ de iki oyuncunun rahatsızlıkları devam ediyor Banu Yıllar ve Pelin Gürçavdı bu hafta da forma giyemeyecekler. Edirnespor Bursa Altay Konak Belediyesi maçının ardından yine İzmir’de 6 Nisan Cumartesi günü Balçova Belediyesi Termal ile deplasmanda karşılaşacak. Potanın Edirneli Perileri14 Nisan Pazar günü Burhaniye Belediyesi maçı ile tekrar taraftarıyla buluşacak.
 

HEDEF GALİBİYET

Altay Konak Belediyesi maçı öncesi takımın son durumu ve ikinci turun ilk 4 haftası ile ilgili kulüp adına bir açıklama yapan asbaşkan Murat Muranlı takımın performansının memnuniyet verici olduğunu,Bursa’da alınan mağlubiyetin bir yol kazası olarak görülmesi gerektiğini belirterek; “Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi hedefiyle başladığımız sezonda hedefimize aynen devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Bursa deplasmanında aldığımız mağlubiyet taraftarlarımızı üzmüş olsa da biz bunun sadece bir yol kazası olduğunu düşünüyoruz. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz her takımı yenebilecek kapasitede. Bizim onlara güvenimiz tam. Bursa BŞB maçında 4 oyuncumuzun da hasta hasta oynadığını göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Oyuncularımız hafta içinde antrenmanlarda oldukça iyi performans gösterdi. Bursa BŞB maçı unutuldu ve moraller yerinde. Her maçımıza olduğu gibi İzmir’e de galibiyet için gidiyoruz. Biz hedefi ve iddiası olan bir takımız. İzmir deplasmanından da lideri mağlup ederek dönmek ve liderliği tekrar geri almak istiyoruz. Altay Konak Belediyesi’nin gücünü, kaliteli oyuncularının olduğunu biliyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz ama bizim tek amacımız galibiyet. Pazar günü basketbol açısından güzel bir maç olmasını arzu ediyor ve her iki takıma da başarılar diliyorum” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10