AK Parti, odaları ziyaret etti

AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi, dün Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Çerkezköy Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette her iki esnaf grubunun sorunları başkanlar tarafından

Çerkezköy 22.03.2013 22:30:00 0
AK Parti, odaları ziyaret etti

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlıklarını ziyaret etti.

 

HİZMET KONUSUNDA GÖRÜŞÜYORUZ

Ziyarete, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İrfan Ak, Mustafa Seçkin ve Furkan Tezcan katıldı. Dün saat 14.30 da gerçekleştirilen ziyaretlerde, her iki kuruma üye esnafın sıkıntıları olup olmadığı soruldu. İlk ziyaret Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına yapıldı. Teşkilat üyeleri, Oda Başkanı Yaşar Kuş tarafından karşılandı. Yaşar Kuş,  Teşkilat üyelerinin kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnunluk duyduğunu ifade ederek “İktidar Partisinin yönetimi olarak bizleri ziyaret etmiş olmanız nedeniyle, sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca Başkan Alaettin Demirbağ’ın bizden biri olarak bizleri ziyaret etmesi başka bir onur nedenimizdir. Biz, Başkanla zaman zaman bir araya geldiğimizde de zaten esnafımız için daha neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.
 

KAPAKLI İLÇE EDİLMEMELİYDİ

Çerkezköy’ün sürekli gelişen bir ilçe olduğunu ifade eden Kuş “Her geçen gün büyüyen bir ilçede, esnafımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Çerkezköy’ün bu şekilde büyümesi yanında Kapaklı’nın ilçe olmasını hala içime sindirebilmiş değilim. Kapaklı’nın İlçe olması Çerkezköy’ün gücünün bölünmesi anlamına gelmektedir. Tekirdağ’ın en büyük ilçesi olacakken bu gücün ikiye bölünmesi benim kanaatimce hiçte doğru olmamıştır. Kapaklı İlçe edilmeseydi, Çerkezköy, Tekirdağ içerisinde farklı bir konuma taşınmış olacaktı. Neden böyle bir karar alınarak uygulanmaya konmuştur,  bunu hala anlayabilmiş değilim” dedi.
 

12 İLDEN BÜYÜK

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kapaklı’nın, Türkiye’nin 12 ilinden büyük olduğunu, bu nedenle ilçe olmayı hak ettiğini ifade ederek “Kapaklı her yönü ile ilçe olmayı hak etmişti. Nüfusu bakımından değerlendirildiğinde 12 ilimizden büyük konumdadır. Şayet Kapaklı bu farka rağmen İlçe edilmeseydi, bu sonuç Kapaklı’da oturan insanlarımızı üzerdi.  Önemli olan vatandaşımızın hizmet alıyor olmasıdır. Kapaklı’nın ilçe olmasıyla birlikte çok şeyler değişecek. Altyapı, ulaşım ve diğer kurumlarla alakalı hizmetler çok daha kaliteli bir şekilde vatandaşımıza ulaşacaktır” dedi.
 

DESTEKLEMELER ERKEN ÖDENMELİDİR

AK Partililerin ikinci durağı Ziraat Odası Başkanlığı oldu. Teşkilat üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Oda üyeleri Mülayim Ürkmez ve Remzi Mert tarafından karşılandı. Ziyaretleri dolayısıyla teşkilat üyelerine teşekkür eden Ziraat Odası Başkanı Toprak, desteklemelerin zamanında ödenmemesinden dolayı çiftçilerin sıkıntı çektiğini ifade ederek “Biz ve sizleri seçen insanlarımız daha iyi hizmet alabilmenin uğraşını vermektedir. Bizim üyelerimizin bize ilettiği sıkıntıların başında desteklemelerin geç ödenmesi gelmektedir. Sadece bu yıl az da olsa erken ödeme gerçekleşmiştir. Ödemenin yapılabileceği tarih belirlenmelidir. Çiftçilerimiz bu tarihe kadar bir şekilde işlerine yön verebilirler. Martta olması gereken ödeme, şayet temmuz ya da ağustosta yapılıyorsa, bu çiftçilerimiz için sıkıntı demektir. Bu gecikmeler bezende 6 ayı bulabiliyor” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10