AK Parti tekerlekli sandalye dağıttı

AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi, Karaağaç beldesinde ailesi ile birlikte yaşayan 12 yaşındaki Hakan Çoşkun’a tekerlekli sandalye hediye etti.

Çerkezköy 24.03.2013 16:49:00 0
AK Parti tekerlekli sandalye dağıttı

 TEKERLEKLİ SANDALYE TESLİM ETTİ

Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Karaağaç Kazım Karabekir Mahallesi  No: 82’de yaşayan  Hakan Çoşkun’un evine giderek, tekerlekli sandalyesini annesi Perihan Çoşkun’a teslim etti.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

12 yaşındaki Hakan Çoşkun’un Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okulu üçüncü sınıfında okuduğunu belirten Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz “AK Parti İlçe Teşkilatının yapmış olduğu destek bizleri mutlu etti. Alaaettin Demirbağ’dan ne zaman böyle konularda yardım istediğimizde hiçbir zaman bize yok dememiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Zor durumda olan bütün vatandaşlara ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştıklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “Bizler toplum olarak engelli kardeşlerimize yardım elini uzatmak zorundayız. Gücümüzün yettiğince bunu yapmaya çalışıyoruz. Tekirdağ İl Merkezi’nden Gençlik Kollarımıza gelen üç tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etmeye başladık. İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz” diyerek bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10