Sitespor üç puanla kapattı

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ile Sitespor U-19 Futbol Takımı Veliköy Sahası’nda karşı karşıya geldi. İlk devresi 1-1’lik eşitlik ile ta

25.03.2013 20:00:00 0
Sitespor üç puanla kapattı

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda mücadele eden Sitespor U-19 Futbol Takımı haftayı galibiyet ile kapattı.

 

KARŞILAŞMA VELİKÖY’DE OYNANDI

Veliköy Sahası’nda Cumartesi günü saat 13.00’de oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı saha saha avantajını değerlendirmeye çalışsa da sonuca gitmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk dakikaları golsüz eşitlikle sona erdi.
 

VELİKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Rakip kalede etkili olan Veliköysopr U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalara doğru ataklarını sıklaştırdı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, konuk ekip Sitespor U-19 Futbol Takımı ise beraberlik için ataklarını sıklaştırdı.
 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Oyunda mağlup durumda olmasına rağmen disiplinden kopmayan Sitespor U-19 Futbol Takımı ilk devre tamamlanmadan ataklarını sıklaştırdı. Rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor U-19 Futbol Takımı ilk devre tamamlanmadan geliştirdiği organize atakta bir gol bularak skoru eşitledi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 1-1 sona erdi.
 

6 PUANA YÜKSELDİ

İlk devresi eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresi de büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takımda galibiyet golü için rakip kaleye yüklenirken, rakip savunmalar defansta hata yapmamaya çalıştı. Maçın ilerleyen bölümlerinde rakip kalede daha etkin görünen Sitespor U-19 Futbol Takımı son dakikalarda kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmada öne geçmesine rağmen kalesinde gördüğü iki golle mağlup duruma düşen Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise oyun disiplininden koptu. Kalan dakikalarda da üstünlüğünü sürdüren Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Sitespor U-19 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 6 yaparken, puan saçmaya devam eden Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise 8 puanda kaldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10