Hizmette sınır yok

Seda Gelinlik Moda evi& Kuaför, Öztrak Caddesi, Akbank Express Şube üstünde hizmete açıldı. Açılışı AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil yaparke

Çerkezköy 25.03.2013 20:01:00 0
Hizmette sınır yok

 SEDA GELİNLİK HİZMETE AÇILDI

Nurtaç Kaya ve Seda İl kardeşlerin işletmeye açtığı Seda Gelinlik Moda Evi ve Kuaför, hizmete girdi. Pazar günü saat 15.00 kurdelesini Alaettin Demirbağ ve Nuran Yeşil’in kesip hizmete açtığı moda evi, 200 metrekare alan üzerinde faaliyet gösteriyor.  Özel dikim gelinliklerin zevke uygun tasarımıyla dikkat çeken moda evinde, gelinliğin yanı sıra hazır gelinlik, nişanlık, bindallı ve kuaför hizmeti de veriliyor. Moda evinin bir aylık kampanya başlattığını ifade eden Seda İl ve Nurtaç Kaya, gelinlik alana gelin başı ve makyaj yapımında yüzde 50 indirim uygulandığını bildirdi.
 

YÜZDE 50 İNDİRİMLİ

Genel kuaför hizmetlerinin verildiği Seda Gelinlik Moda evinde müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu, fiyatlarında piyasanın altında tutulmaya çalışıldığı belirtildi. Seda Gelinlik Moda Evi & Kuaför işletmesi ayrıca bıyık, kaş, manikür, pedikür, fön, kesim, dip boya, röfle, komple ağda, yarım bacak, komple bacak, genital, kol alımı, koltuk altı ve makyaj alanlarında da hizmet verecek.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10