Sağlık Komitesi yürütme kurulu toplandı

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Sağlık Sektöründe faaliyet gösteren üyelerine hizmet vermek maksadıyla ÇESİAD sağlık komitesi Yürütme Kurulunu oluşturdu.

Çerkezköy 26.03.2013 18:14:00 0
Sağlık Komitesi yürütme kurulu toplandı

 KOMİTE ÜYELERİ BELİRLENDİ

Komite başkanlığına Eczacı Hakan Günaydın, komite sekreterliğine Fatih Balta, Özel Hastane Temsilciliğine Dr. İrfan Tombalak ve Dr. Ayhan Arslan, Diş Klinikleri temsilciliğine Diş Hekimi Serhat Erdevir, Eczacılar Temsilciliğine Eczacı Murat Özdemirci, OSGB Temsilciliğine Dr. Ali Çolak - Dr. Özkan Yücel getirildi. Sağlık Bakanlığı Temsilciliğine Dr.Olcay Palak, Aile Hekimleri Temsilciliğine Dr.Ömür Düzgünel, Devlet Hastaneleri Temsilciliğine Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Necati Karaoğlu ve Saray Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Mustafa Dönmez getirildi.
 

FAHRİ TEMSİLCİLER DE SEÇİLDİ

ÇESİAD Genel Sekreteri Engin Parlak, oluşturulan Sağlık Komitesine Ek olarak tecrübelerinden istifade etmek maksadıyla bugün olduğu gibi fahri olarak temsilciler seçildiğini ve yapılacak olan yürütme kurulu toplantılarına davet edileceklerini belirtti.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10