Korkmaz herkesten özür diledi

Hafta içinde kendi evinde Sultangazispor’a farklı mağlup olan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz basın açıklaması düzenledi. Futbolcuların ligdeki rahat konumdan ötürü kötü bir futbol ortaya koyd

28.03.2013 19:43:00 0
Korkmaz herkesten özür diledi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz kendi evlerinde Sultangazispor karşısında ağır bir yenilgi aldıklarını ifade etti.

 

AĞIR BİR YENİLGİ ALDIK

Salı günü oynanan karşılaşmanın ardından önceki gün kulüp binasında açıklamada bulunan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Pazar günü oynanması gereken karşılaşma LYS sınavlarının olması nedeniyle Salı gününe ertelendi. Karşılaşma hafta içinde olduğu için vatandaşlarımız ve halkımız fazla ilgi göstermedi. Ligde kalan dört karşılaşmamız kaldı. Aşağı ve yukarıyla alakamız yok. Futbolcularımız aldıkları rahatlıkla rehavete girmişler. Bu rahatlık sahaya önemli bir şekilde yansıdır. Üç sezondur takımın başındayım ve sahamızda aldığımız en ağır mağlubiyet olması bizler derinden üzdü. Taraftarımızdan da bu mağlubiyetten dolayı özür diliyoruz” dedi.
 

HAKEMLERİ ELEŞTİRDİ

Karşılaşmada yedikleri gollerin defans hatasından kaynaklandığını ifade eden Korkmaz “ Savunma, stoper ve kalecimizin hatalarından dolayı ilk yarıyı 3-0 mağlup kapattık. Karşılaşmanın ikinci devresinde yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile iyi başladık. Ersin ile güzel bir gol bulmamıza rağmen hakemler gerçekten çok kötü bir yönetim gösterdi. Mağlubiyetlerde hiçbir zaman hakemlere bahane bulmamıştık ama bu maçta artık son noktaya geldi. Özellikle Gökhan Doğan’ın pozisyonunda kırmızı kartlık bir pozisyon yokken dördüncü hakemin uyarısıyla kırmızı kartla atılması bizleri olumsuz etkiledi. Sonrasında da Atalay kırmızı kart görünce 9 kişi kaldık. Biz Çerkezköyspor olarak her zaman haklıya haklı haksıza da haksız demesini bildik” dedi.
 

FUTBOLCULARA 10 BİN TL CEZA

Kötü bir futbol ortaya koyan futbolculara 10 bin TL ceza kestiklerini ifade eden Korkmaz “ Karşılaşmada on kişi kaldıktan sonra çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Rakibimiz karşısında gol ararken farklı mağlup ayrıldı. Ancak kısaca şunu söylemek istersek bu sezon sahamızda en kötü futbolumuzu ortaya koyduk. Bu tamamen oyuncularımızın rahatlığından kaynaklanıyor. Maç sonrasında yaptığımız toplantıda da oyunculara bu kötü futbolun karşılığı olarak 10 bin TL para cezası kestik. Rehavetin bize her zaman zarar vereceğini biran evvel toparlanmamız gerektiğini oyuncularımıza ileteceğiz” diye konuştu.
Çerkezköyspor’un adının kötü anıldığını ifade eden Korkmaz” Maç esnasında tribündeki birkaç kendini bilmez ve futboldan anlamayan kişiler sanki maçı Sultangazispor’a vermişiz gibi ifadeler kullandı. Onların niyetleri farklıdır ve art niyetlidirler. O insanların hiçbiri Çerkezköy’ün başarılı olması için oraya gelmiyorlar. 3 sezondur bu takımın başındayım ve bu şekilde çirkin şeyler asla gerçekleşmemiştir. Kimse öküzün altında buzağı aramasın. Ligin sonlarına doğru iddiası olmayan takımlara bu yakıştırmalar yapılır. Yenersen teşvik aldı yenilirsen maç sattı derler. Biz kendimizden eminiz ve yolumuza devam edeceğiz. Bizi kimselerle karıştırmasınlar ve bizim takımımızın köklü bir kulüp olduğunu herkese hatırlatmak isteriz. Bize hiç kimse böyle ağır ithamlarda bulunamaz” diyerek tepkisini dile getirdi.
 

“TUZLA MAÇI ZOR GEÇECEK”

Sultangazispor karşılaşmasını unuttuklarını ve Pazar günü oynayacakları Babaeskispor karşılaşmasını düşündüklerini ifade eden Korkmaz “Babaeskispor ligin ikinci devresinde çok iyi bir çıkış yakaladı. Oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi. Kendileri de Lüleburgazspor  ile play-out için çekişiyorlar. Deplasmanda en iyi şekilde mücadele ederek galip ayrılmayı hedefliyoruz. Sonrasında da kendi evcimizde Tuzlaspor ile müsabakamız olacak. Bu karşılaşma ciddi olmakla birlikte tamamen şampiyonluğu ilgilendiriyor. O maçtan da en iyi şekilde mücadele ederek rakibimizi mağlup etmek istiyoruz” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10