Cinayet şüphelisi memleketinde yakalandı

Çorlu’da eşini kaçıran 34 yaşındaki Şükrü Uymaz'ı dün servis minibüsünde boğazından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan 33 yaşındaki Niyazi Y.memleketi Samsun'un Havza Ä

Çorlu 28.03.2013 19:43:00 0
Cinayet şüphelisi memleketinde yakalandı

 Çerkezköy Haber – Çorlu’da yaşayan ve eşinden 3 ay önce boşanan Şükrü Uymaz, 10 gün önce Samsun'a giderek daha önceden komşusu olan Niyazi Y.nin eşi bir çocuk annesi 31 yaşındaki Sema Y.'yi kaçırarak Çorlu'ya getirdi. Önceki sabah çalıştığı fabrikaya gitmek için servis minibüsüne binen Şükrü Uymaz, arka koltukta oturan Niyazi Y. tarafından boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden 4 kez bıçaklandı. Ardından minibüsten inerek kaçtı. Minibüste bulunan işçiler tarafından yakındaki bir özel hastaneye götürülen Şükrü Uymaz, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

'KONUŞMAK İSTEDİM, SİLAH ÇEKTİ'

Olaydan sonra kaçan Niyazi Y.'nin yakalanması için polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Niyazi Y. önceki gece otobüsle memleketi Samsun'un Havza İlçesi girişinde polis tarafından yakalandı. Polise verdiği ilk ifade de eşinden boşanmak ve Şükrü Uymaz'la konuşmak için Çorlu'ya gittiğini söyleyen şüphelinin, "Şükrü Uymaz ile konuşmak isteğim sırada silahını çekmesi üzerine ben de yanımda bulunan bıçağı salladım. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Sadece konuşmaya gitmiştim" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10