Zenginal, sahtekarlara karşı uyardı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldiklerini söyleyerek kitap ve CD satışı yapanların olduğu şikâyeti üzerine, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından halkın bilin?

Çerkezköy 28.03.2013 19:45:00 0
Zenginal, sahtekarlara karşı uyardı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda ilçedeki öğrencilerin evine gidip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldiklerini söyleyerek kitap ve CD satışı yapmaya çalışanlar konusunda vatandaşları uyardı.

 

HEMEN İHBAR EDİN

Çerkezköy ve civarında, öğrenci evlerine giderek,  kendilerini Milli Eğitimde görevli öğretmenler olarak tanıtan kişilerin kitap ve CD satışı yaptığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, “Öğrenci velileri tarafından yapılan şikâyetler üzerine açıklama yapma gereği duyduk. Vatandaşlarımız, bu gibi durumlarla karşılaştıklarında durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Ekipleri’ne ihbar etmesi gerekiyor” dedi.
 

HİÇBİR GÖREVLİ SATIŞ İÇİN EVE GİTMEZ

Çerkezköy sakinlerinin mağdur olmamaları için kendilerine gelen bu gibi kişileri emniyet güçlerine bildirmesi gerektiğinin altını çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, , “Milli Eğitime bağlı okullarda görev yapan hiçbir görevli ders kitabı ya da CD’si satışı için evlere gitmez. Özel kurs veya ders vereceğini beyan edenler olursa da bunlara resmi izinlerinin olup olmadığı veliler tarafından sorulmalıdır” açıklamalarında bulundu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10