Yaşam savaşı veriyor

Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Çeşmeli Köyü'nde Maden Tetkik ve Arama (MTA) adına çalışan işçilerin çay ocağı olarak kullandığı karavanda meydana gelen patlama sonucu oğlu ölen ve ken

Marmara Ereğlisi 31.03.2013 19:03:00 0
Yaşam savaşı veriyor

 Çerkezköy Haber - Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Çeşmeli Köyü'nde bulunan şarap fabrikası yakınlarında Mehmet Erağca ile oğlu 19 yaşındaki Bekir Erağca çay ocağı olarak kullanılan karavanda önceki gün meydana gelen patlama sonucu ağır yaralandı. Bekir Erağça kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri baba ve oğlunun son 3 aydan bu yana Maden Tetkik ve Arama (MTA) adına su sondajı işi yapan taşeron firmada sigortasız olarak çalıştıklarını tespit etti.

 

"BABA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR"

Patlama ardından sağ kolu parçalanarak kopan Mehmet Erağca'nın hastanedeki yaşam savaşı sürdüğünü söyleyen Çorlu Devlet Hastanesi Yönetici Dr. Cengiz Kalkan, "Babanın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. 3 saat süren operasyon geçirdi. Sağ kolu koptuğu ve parçalandığı için muhtemelen yerine protez takılacak. Ama öncelikle babanın sağlık durumu iyiye gidiyor" dedi. Jandarma ekipleri, işçilerin çay ocağı olarak kullandığı karavanda buldukları karpit, azot ve gübrelerden örnek alarak incelenmesi için kriminal laboratuara gönderdi. Patlamanın nedeni ise henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10