Esnaf ziyaretleri kaldığı yerden devam

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Çerkezköy’de yeni açılan işle

Çerkezköy 31.03.2013 19:03:00 0
Esnaf ziyaretleri kaldığı yerden devam

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Çerkezköy’de yeni açılan işletmelere yaptığı hayırlı olsun ziyaretlerine önceki gün devam etti. 

 

ZİYARETLERE UĞUR MUMCU CADDESİ’NDEN BAŞLANDI

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın önceki gün 13.30-15.30 saatleri arasında gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, ve Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce’nin yanı sıra, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. Hayırlı olsun ziyaretlerine Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki yeni açılan işletmelerle başladı. Cadde üzerindeki esnafları ziyaret eden AK Partililer işletme sahiplerine bol ve hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. 
 

ESNAFIN DERTLERİNİ DİNLEDİLER

Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan ve ticaret hayatına yeni yeni atılan esnafları ziyaret eden AK Parti heyetinin bir sonraki durağı ise Fevzipaşa Mahallesi’nde yeni açılan işletmeler oldu. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, esnaf ziyaretlerinde vatandaşlara bol kazançlar dilerken, onların dilek ve temennilerini de dinlediler.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10