Serbest Bölge Uygulamaları semineri

Avrupa Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş. ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile üyelere, Serbest Bölge Teşvik ve Uygulamaları, Serbest Bölgelerle ilgili yeni çalışmaları ve geliÅ?

Çerkezköy 31.03.2013 19:04:00 0
Serbest Bölge Uygulamaları semineri

 2 Nisan Salı günü saat 10.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan seminerde ASB Genel Müdürü Zafer Atbakan’ın açılış konuşmasının ardından ASB Pazarlama ve Satı Müdürü Ahsen Küçükçalık tarafından “Serbest Bölge Tanımı, Dünyada Serbest Bölgeler, Türkiye’de Serbest Bölgeler, Serbest Bölge İşleyiş Yapısı, Yeni Nesil Serbest Bölgeler ve Yeni Yasa Tasarısı” konularında sunum yapılacak.


KATILIMCILAR BİLGİLENDİRİLECEK
ASB Satış ve Pazarlama Sorumlusu Ata Yılmaz Gür’ün “Serbest Bölge Teşvikleri, Serbest Bölgede Faaliyette Bulunan Yatırımcıların Yararlanabileceği Diğer Teşvikler, Faaliyet Ruhsatı Çeşitleri ve Süreç” konulu sunumunun ardından ASB Mali İşler Müdürü Tarkan Değirmenci tarafından da katılımcılara “Serbest Bölge Muhasebe Uygulamaları; Kurumlar/Gelir Vergisi Uygulamaları, KDV ve Gümrük Vergisi Uygulamaları, Diğer Vergi ve Harç Uygulamaları, Yeni TTK’nın Serbest Bölgelere Etkileri” konusunda katılımcıları bilgilendirecek.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10