Neyi ne zaman üretmeli?

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile YÖNDES Yönetim Danışmanlık işbirliğinde dü...

Çerkezköy 25.06.2010 05:08:44 0
Neyi ne zaman üretmeli?

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile YÖNDES Yönetim Danışmanlık işbirliğinde düzenlenen Üretim Planlama Teknikleri Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitmen Hüseyin Cahit Günaydın katılımcılara 'Neyi ne zaman üretmeli, ne kadar envanter stoklanmalı, malzeme akışına ve müşteri taleplerine göre üretim hattı nasıl planlanmalı' gibi konularda bilgi verdi


Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile YÖNDES Yönetim Danışmanlık işbirliği ile Mayıs ayında başlatılan 'İhracatta İnovasyon Stratejileri Sertifika Programı' kapsamında önceki gün de 'Üretim Planlama Teknikleri Eğitimi' verildi.


MAYIS AYINDA BAŞLAMIŞTI


Mayıs ayında iki gün boyunca devam eden eğitim kapsamında katılımcılara Konferans Salonu'nda 'İhracatta İnovasyon Stratejileri Sertifika Programı' kapsamında 6 Sigma Operasyonel Mükemmellik Sistemi ve Kaizen Yalın Düşünce Sistemi Eğitimi verilmiş ve katılımcılar, yalın yönetim düşüncesinin evrimi, yalın düşüncenin temel ilkeleri, yalın üretim kavramı, yalın üretimin temel bileşenleri, üretimde mükemmellik ve süreç yönetimi, bilgisayar entegre üretim, ürün tasarımı, süreç tasarımı ve üretim esnekliği, Kaizen stratejisi ve temel bileşenleri, Kaizen yönetimi gibi pek çok konuda bilgilendirilmişti.


ÜRETİM PLANLAMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ


Bu eğitimlerin devamında da önceki gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda 'Üretim Planlama Teknikleri Eğitimi' verildi. Gün boyu devam eden eğitim kapsamında Yöndes Eğitim Danışmanlık'tan Eğitim Danışmanı Hüseyin Cahit Günaydın katılımcılara 'Neyi ne zaman üretmeli, ne kadar envanter stoklanmalı, malzeme akışına ve müşteri taleplerine göre üretim hattı nasıl planlanmalı' gibi konularda bilgi verdi. Üretim ve kaynak planlamadaki olası değişkenleri yönetmek için uygulamalı örnekler ile de katılımcıların teorik bilgileri pratiğe aktarma yeteneklerinin geliştirilmesi sağlandı.


HABER / GÜLVEREN VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10