“Babaeski deplasmanında iyi mücadele ettik “

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz haftayı değerlendirdi. Babaeskispor deplasmanında çok iyi bir futbol ortaya koyan oyuncularını kutlayan Korkmaz “Bu maçta oyn

3.04.2013 09:15:00 0
“Babaeski deplasmanında iyi mücadele ettik “
Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz hafta sonunda bir puan ile kapatılan Babaeskispor karşılaşmasını değerlendirdi.
 
BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ
 Dün saat 17.00’de  Kulüp Menejeri Ergun Uncuoğulları ile birlikte Kulüp binasında açıklamalarda bulunan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Bu hafta deplasmanda Babaeskispor’a konuk olduk. Ligin ikinci devresinde namağlup giden rakibimiz karşısında iyi mücadele ettik. İki oyuncumuz Sultangazispor karşılaşmasında kırmızı kart gördükleri için takımda yer almadılar. Oğuz Kaptan’ın da sakatlığı bu karşılaşmada sürdü. Her hafta ilk on birde oynayan iki arkadaşımızın hafif sakatlıkları vardı. Kendilerini bu karşılaşma da riske etmek istemedik. Bu maçta oynayan çoğu zaman on bir dışında kalan arkadaşlarımız mücadele ettiler. Gerçekten ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Özellikle ikinci yarı iyi mücadele edip gol aradılar. Son dakikalarda Fırat ile yakaladığımız pozisyonu değerlendirebilseydik karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacaktık” dedi.
 
“İYİ OYUN SERGİLEDİLER”
 Rakipleri Babaeskispor’un da maç boyunca iyi bir futbol ortaya koyduğunu ifade eden Korkmaz “ Rakibimiz Babaeskispor Lüleburgazspor ile play off oynamamak için mücadele ediyor. Maça istekli başladılar. Bu hafta ki iyi mücadelemiz ile deplasmandan bir puan çıkarttık. Uzun zamandır forma şansı bulamayan bu maçta mücadele eden arkadaşlarımızı gerçekten yapmış oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum. Semih, Ali ve Özgür gerçekten beklemediğimiz performansı sergilediler. Ligde daha önce bir galibiyet almıştık. Şimdi ise deplasmanda ilk beraberliğimizi aldık” dedi.
 
“BİZ MÜCADELEMİZİ YAPARIZ”
 Hafta sonunda Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Tuzlaspor’a konuk edeceklerini ifade eden Korkmaz “ Şimdi önümüzdeki hafta Tuzlaspor karşılaşmamız var. Tuzla maçının bizim için önemi büyüktür. Bu hafta muhtemelen şampiyon yada üçüncü lige çıkacak takım bu maçın sonucuna göre belirlenecek. Tabi yensek teşvik aldın yenilsen de maçı sattın diyecekler. Bu tür çirkin söylemler halen kamu oyunda söyleniyor. Her zaman söylediğim gibi biz sahaya çıkıp mücadelemizi oynayacağız. Galibiyet mağlubiyet beraberlik futbolun içinde olan şeylerdir. Bizim için önemli olan futbolcularımızın sahada vereceği mücadeledir. Biz ona bakarız” dedi.
 
RAKİBİMİZ BELLİ OLACAK
 Tuzlaspor karşılaşması sonrasında iki karşılaşmaları kalacaklarını kaydeden Korkmaz “ Tuzlaspor karşılaşmasının ardından Suadiye Belediyespor deplasmanına çıkacağız. Ligin son karşılaşmasında ise evimizde Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edeceğiz. Daha sonra ise üçüncü lige çakacak takımlar ve bizim playoff’ta oynayacağız takım büyük ölçüde belirlenecek “ diye konuştu. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10