Topçu Peynirci hizmete açıldı

Kuruluşu 1957 yılına dayanan Topçu Peynircilik, Çerkezköy’de yeni satış noktasını hizmete açtı. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Rüya Sokak’ta önceki gün hizmete açılan i

Çerkezköy 7.04.2013 19:25:00 0
Topçu Peynirci hizmete açıldı

 Çerkezköy Haber - Trakya bölgesinin en eski kuruluşlarından biri olan Topçu Peynircilik Tekirdağ, Çorlu, Babaeski ve Lüleburgaz satış noktalarına Çerkezköy’ü de ilave etti.  Açılışı Cuma günü gerçekleştirilen Topçu Peynircilik İşletmesinde Ezine Beyaz Peyniri, Trakya Beyaz peyniri, Taze ve Bayat kaşar çeşitleri, Erzincan tulum peyniri, bal, reçel, zeytin, Trabzon tereyağı, mantı, kahvaltılık çikolata çeşitleri, et mamulleri, turşu ve her türlü gıda çeşitleriyle Çerkezköy Halkının hizmetine açıldı.

 

HİZMETE DEVAM

İşletme Müdürü Selim Topçu, Topçu Peynircilik’in 1957’ye dayanan bir geçmişi olduğunu ifade ederek “Yarım asırlık hizmet anlayışımızın özünde müşteri memnuniyeti bulunmaktadır. Ürettiğimiz peynir çeşitlerinde mevcut tatlar uzun yıllardır Topçu Peynirciliğin var olmasının bir başka nedenidir. Lüleburgaz’da ki üretim tesisimizde imal ettiğimiz ürünlerimizi toptan satışlarımızla Trakya’nın her köşesine ulaştırmaktayız. Çerkezköy’de açmış olduğumuz 5. Satış noktamızla aynı kalitede hizmetimize devam etmeyi amaçladık.” dedi. 
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10