Geliri okul yararına kullanılacak

Çerkezköy’de eğitim ve öğretim veren Mevlana İlk ve Orta Okulu velileri Çay Partisi'nde buluştu.

Çerkezköy 7.04.2013 19:25:00 0
Geliri okul yararına kullanılacak

 TEŞEKKÜR ETTİ

Cumartesi günü 13.00-17.00 saatlerinde Dekor Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Çay Partisi’ne Okul Müdürü Mehmet Erçin, Okul Aile Birliği Başkanı Serap Karadavul, Mevlana İlk ve Ortaokul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Mehmet Erçin “Amacımız, velileri bir araya getirmek ve kaynaşmalarını sağlamaktır. Akademik başarının dışında bu tip etkinlikler okulun başarısında çok önemlidir. Bu tip organizasyonları yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 

“OKUL İÇİN 7 BİN 500 TL TOPLADIK”

Okul Müdürü Mehmet Erçin’in konuşmasının ardından konuşan Mevlana İlk ve Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanı Serap Karadavul da “Okul aile birliği olarak idare, öğretmenler ve velilerle özverili bir çalışma sonucunda sattığımız biletlerden 7 bin 500 TL gelir elde ettik. Düzenlediğimiz Çay Partisi'nin gelirini ise okulumuzun ihtiyaçları için kullanacağız. Okulumuz okul aile birliği ve etkinlikleri ile kendini daha da geliştirecek. İlk kez düzenlediğimiz bu çay partisinde bizleri yalnız bırakmayan velilerimize de teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. 
 

ÇEKİLİŞ YAPILDI

Konuşmaların ardından anasınıfı ve ilköğretim okulu öğrencilerinin gösterileri ile programa katılanlar eğlenceli dakikalar yaşadılar. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği programda çekiliş yapılırken, Okul Aile Birliği tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10