Tuzlaspor Çerkezköy’den avantajlı ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig 24.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor kendi evinde şampiyonluğun iddialı ekibi Tuzlaspor’u konuk etti. Karşılaşma boyunca her iki takımda etkili bir futbol ortaya koyarken,

8.04.2013 20:07:00 0
Tuzlaspor Çerkezköy’den avantajlı ayrıldı

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta oynanan maçta Tuzlaspor deplasmanda Çerkezköyspor ile golsüz berabere kaldı.

 

14.30’DA BAŞLADI

Çerkezköyspor ile Tuzlaspor ligin 24.hafta karşılaşmasında Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 14.30’da başlayan karşılaşmaya Çerkezköyspor 27-Muzaffer, 14-Ali, 37-Semih, 59-Mesut Salmaz, 5-Bekir, 92-Hakan, 55-Emrah, 17-Samet, 19-Ersin, 7-Fırat ve 10-Serkan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Tuzlaspor takımı ise karşılaşmaya 1-Engin, 58-Mehmet, 24-Okan, 20-Murat, 12-Ulaş, 95-Savaş, 6-Bahadır, 7-Yusuf, 8-Sedar, 9-Yakup ve 11 Okan ilk on biri ile başladı.
 

RÜZGAR FUTBOLU ETKİLEDİ

Rüzgarlı bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyen Tekirdağspor taraftarları da Çerkezköy’e gelerek Çerkezköyspor’a Tuzlaspor karşısında desteklerini sundular. Karşılaşmanın ilk dakikaları ise karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen dakikalarda oyunda hakimiyeti eline alan temsilcimiz güçlü rakibi karşısında etkili ataklar geliştirdi. Top kontrolünün zor olduğu müsabakanın ilk yirmi beş dakikasında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.
 

GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımda açık bir futbol ortaya koydu. Ancak her iki takım savunması da açık vermedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Taraftarların heyecanla izlediği karşılaşmanın ikinci devresinde de Çerkezköyspor etkili ataklarını sürdürdü. Güçlü rakibi karşısında dişe diş bir oyun ortaya koyan temsilcimiz 67.dakikada direkleri geçemedi. Serkan’ın düşürülmesi ile Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Fırat’ın mükemmel vuruşu üst direkten döndü. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise konuk ekip Tuzlaspor’da Yusuf ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Uzatma dakikalarında da gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlik ile sona erdi.
 

TARAFTAR ÇILDIRDI

Karşılaşmadan bir puan ile ayrılarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Tuzlaspor Edirne’den gelen Tekirdağspor beraberliği ile saha içinde büyük sevinç yaşadı. Sahada şampiyonluk turu atan Tuzlaspor oyuncularının yaptığı hareketlere sinirlenen Tekirdağspor’lu taraftarlar sahanın içine girmek istedi. Bu sırada Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de geniş güvenlik önlemi alarak taşkınlık çıkaran Tuzlaspor ve Tekirdağspor taraftarlarına müdahale etti. Tekirdağspor ve Tuzlaspor taraftarları sakinleştiren polis iki takım taraftarlarını otobüslere bindirerek şehir dışına kadar eşlik etti.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10