Halkın huzuru için görev yapıyorsunuz

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, dün saat 16.30’da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak

Çerkezköy 9.04.2013 19:21:00 0
Halkın huzuru için görev yapıyorsunuz

 POLİS TEŞKİLATI KENDİNİ YENİLİYOR

AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın, İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Selda Yeşil, İrfan Ak ve Ayşen Yürürdurmaz da hazır bulundu. Alaettin Demirbağ, her geçen gün kendini yenileyen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalar yaparak halkın huzurunu sağladığını ifade etti. Polislerin gece gündüz vatandaşların huzuru ve güveni için görev yaparken görevleri başında bu vatan uğruna şehitlik mertebesine de ulaştığını kaydeden Demirbağ, “Şehit polislerimizin yakınları ve gazilerimiz bizim için yılın belirli günlerinde değil, her zaman başımızın tacı. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum. Gazi polislerimize de sağlık ve sıhhatli bir yaşam diliyorum" dedi.
 

POLİS MEMURLARININ POLİS HAFTASINI KUTLADI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Çerkezköy heyeti ile daha sonra basına kapalı sohbet etti. AK Parti heyeti ziyaretin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki diğer polis memurları ile görüşerek onarlın da polis haftasını kutladı.
 

Haber / Cem Bülbül 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10