MHP Yönetimi ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerinin kurumlara yönelik ziyaretleri devam ediyor. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri d

Çerkezköy 9.04.2013 19:21:00 0
MHP Yönetimi ziyaretlerine devam ediyor

 Çerkezköy Haber – Bir süre önce MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na atanan Koray Önsel ve yeni yönetimin kurumlara yönelik ziyaretleri devam ediyor. 

 

İLK ZİYARET TAPU MÜDÜRLÜĞÜ’NE

İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri dün gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk olarak saat 10.00’da Tapu Dairesi Müdür Yardımcısı Şenol Orak ve ardından da Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek’i ziyaret etti. Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri Bilge Nur Şümşet, Samet Toz, Kadir Şimşek, Adnan Akan ve Seçkin Tunç daha sonra Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti. 
 

ANLAŞMA SAĞLANANA KADAR MESAİ YOK

İlçe Başkanı Koray Önsel’in toplu iş sözleşmesi konusunda yaşanmakta olan anlaşmazlık konusunun hangi aşamada olduğunu sorması üzerine konuşan Koçak Türk Metal Sendikasının ülke genelinde 31 şubesinin olduğunu ifade ederek “Bütün şubelerimiz eş zamanlı olarak eylemde bulundular. Ülke genelinde 08.04.2013 tarihi itibarıyla mesai uygulamasına son verildi. Anlaşma sağlayana kadar mesai yapılmaması konusunda karar alındı. Biz de, Çerkezköy’de üyelerimize bunu duyurduk. Buna göre BHS, Arçelik ve Hema da mesaiye kalmayacağız. Ne zaman uzlaşma sağlanırsa o zaman aldığımız karalarda son bulur” dedi.
 

YAPICI SENDİKAYIZ

Arabulucunun yarın çalışmalarına başlayacağını ifade eden Koçak “Yapıcı bir sendika olduğumuzu belirtmeliyim. Hiç yıkıcı olmadık. Fedakârlıklarımız olmuştur. Bizim istediğimiz alın terimizin verilmesidir. Arabulucu muhtemelen çalışmalarına yarın başlayacak. Arabulucuya tanınmış olan süre 15 gündür. Umarız her şey en güzel şekilde sonuçlanır” dedi.
 

HAYIRLI OLSUN

Kendilerini ziyaretleri nedeniyle MHP İlçe Yönetimine teşekkür eden Koçak “Siyasi partiler ülkemizde üstlenmiş oldukları misyon bakımından kamuoyunun gözü, kulağı niteliğindedir. Biz bütün siyasi partilere her zaman aynı mesafede kalmak durumundayız. Temsil ettiğimiz insanlara saygı bakımından bu bir ilkedir. Tabi bu arada hem yeni yönetiminiz hem de yeni binanızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
 

ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de teşkilat hakkında bilgiler verdi. Taşınmaları nedeni ile geciken siyasi çalışmalarına yakın zamanda başlayacaklarını ifade eden Önsel “Yeni binamızın açılışını 3 Mayıs’ta gerçekleştirmeyi planladık.  Açılış törenimize Tuğrul Türkeş de katılacak. Yeni binamızın Ülkü Ocaklarına yakın olması çalışmalarımızı daha da kolay hale getireceği kanaatindeyim. Ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra siyasi çalışmalarımıza başlayacağız. Çalışmalarımızın ilk etabında üye kayıtları bulunuyor” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10