“Vatana hizmet mukaddes bir duygudur”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle bir açıklama gerçekleştirdi. Vatana hizmetin mukaddes bir duygu olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Bu mukaddes duyg

Çerkezköy 9.04.2013 19:23:00 0
“Vatana hizmet mukaddes bir duygudur”

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168.yılı dolayısıyla açıklama yaptı.

 

“ORTAK NOKTA, VATAN YARARI”

Hayatın birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığı müddetçe anlam kazandığını ifade eden Belediye Başkanı Ali Ertem, herkesin bu bütünlük içerisinde bir takım görevlerle bazı paydaşları yerine getirdiğini belirterek “Bu paydaşlar içerisinde kimi zaman hukukçu, kimi zaman işçi, kimi zaman esnaf, kimi zaman da başka görevleri icra ederek yer alıyoruz. Ancak, kuşkusuz ki çoğu kişi toplum içerisinde bir şekilde yer alıyor ve bulunduğu makamı, aldığı görevi, yerine getirmesi gereken vazifeleri en iyi şekilde yapabilmek adına çaba sarf ediyor. Tüm bu hedeflerin ise, tek ortak noktası vatan yararı için bir şeyler yapabilmektir” dedi.
 

“EMEK GÜZEL, VATANA HİZMET MUKADDESTİR”

İnsanlık yararına olan emeğin her türlüsünün güzel olduğunu ifade eden Ertem “Vatana hizmet mukaddes bir duygudur. Bu mukaddes duyguyu toplumun huzuru için çalışarak yaşayan tüm polis teşkilatı çalışanlarının bu özel günlerini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10