Polis Günü resepsiyonunda bir araya geldiler

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Nisan Polis Günü'nde Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salonda düzenlenen 'Polis Günü ve Emniyet Teşk

Tekirdağ 11.04.2013 17:50:00 0
Polis Günü resepsiyonunda bir araya geldiler

 ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR

İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyona, il protokolü ve eşleri ile emniyet çalışanları ve eşleri katıldı. Gecede konuşan Vali Ali Yerlikaya;  kurulduğu günden bugüne gece- gündüz demeden çalışan emniyet teşkilatının, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması ile can ve mal emniyetinin korunmasında çok önemli bir görevi yetirdiğini belirterek, teşkilat mensuplarına çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi. Ayrıca Vali Ali Yerlikaya, görevi başında şehit düşen polislere de rahmet dilerken, şehitlerin ailelerine ve gazilere de afiyet diledi.
 

PASTA KESİLDİ

Vali Ali Yerlikaya düzenlenen resepsiyonda, il genelinde asayişin sağlanması ve güvenli bir huzur ortamının tesisinde özverili çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın şahsında tüm emniyet teşkilatı çalışanlarına teşekkür etti. Konuşmasının ardından 10 Nisan Polis Günü için hazırlanan pastayı da kesen Vali Ali Yerlikaya, gecede 2’nci geleneksel, "Polis ve Ailesi Gözüyle Tekirdağ" sergisini de gezdi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10