TRAKYAKENT Encümeni toplandı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Nisan ayı Encümen Toplantısı önceki gün Perşembe günü Tekirdağ Ramada Otel'e ait toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Tekirdağ 12.04.2013 17:44:00 0
TRAKYAKENT Encümeni toplandı

 YOĞUN ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDEYİZ

Toplantıya Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Birlik Encümen Üyeleri Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile Birlik Müdürü Sinan Çetiz ve Birlik personeli katıldı. Tekirdağ yerel basın kuruluşları yetkililerinin de ilk bölümünde yer aldığı toplantının açılış konuşmasını Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç yaptı. Başkan Dalgıç “Trakyakent Belediyeler Birliği olarak oldukça yoğun bir çalışma dönemi içerisindeyiz. 2009 yılından bu yana ekip olarak daima aktif çalışmaların içerisinde yer aldık. Avrupa ve Balkanlarda tanınan, güçlü bir birlik olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
 

DEĞERLENDİRME YAPILDI

Toplantıda gündem maddelerini oluşturan konulardan öncelikli olarak 7-11 Mayıs tarihinde İtalya’da gerçekleştirilecek olan “Teknik İnceleme Programının” detayları görüşüldü. Daha sonra 19 Nisan tarihinde Antalya’da düzenlenecek olan “Şehircilik ve Teknolojileri” adlı fuar ve sempozyum programına katılım sağlanması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının ilerleyen bölümlerinde gündemde yer alan diğer konular görüşülerek değerlendirmeleri yapıldı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10