Gülerçin Koleji’nden yüzmede büyük başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 11-12 Nisan tarihlerinde düzenlenen yüzme yarışlarına Gülerçin Koleji damga vurdu. Tekirdağ’da mev

14.04.2013 15:04:00 0
Gülerçin Koleji’nden yüzmede büyük başarı

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ genelinde okullar arası yüzme müsabakası düzenlendi. Tekirdağ Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan müsabakalar sonucunda Özel Gülerçin Okulu il birincisi oldu. 

 

İL BİRİNCİSİ OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Tekirdağ  Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü tarafından 11-12 Nisan tarihlerinde düzenlenen yüzme yarışları serbest, kurbağalama ve kelebek stillerde yapıldı. İki gün süren yarışmalarda Özel Gülerçin Koleji adına serbest stilde yarışmalara katılan 7-A sınıfı öğrencisi Zeynep Melis Atlıtürk kategorisinde ilk birincisi oldu. Zeynep Melis Atlıtürk ile aynı kategoride yer alan 7-A sınıfı öğrencisi Tamara Çetin ise yarışmayı üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalya kazandı.
 

ÇALIŞMALARIN KARŞILIĞINI ALDILAR

Yarışmaya 50 metre kelebek ve kurbağalama stillerinde katılan 6-B sınıfı öğrencisi Emre Çolak ise Kelebek ve Kurbağalama kategorisinde il ikincisi oldu. 50 metre serbestte il birincisi olan Zeynep Melis Atlıtürk katıldığı 50 metre kurbağalamada ise üçüncü oldu. Yüzme antrenörü Sevgi Arslan çalışmalara aralık ayında başladıklarını ve çalışmalarının karşılığını il birincisi olmakla aldıklarını ifade etti.
 

BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Karşılaşmaların ardından okullarına büyük başarı kazandıran öğrencilere okul müdürü Süleyman Sezgin tarafından çeşitli hediyeler verildi. Hediye takdiminin ardından konuşma gerçekleştiren Sezgin” Öğrencilerimizin Tekirdağ’da düzenlenen yüzme şampiyonasında yakalamış oldukları başarı okul yönetimi olarak bizleri çok mutlu etti. İnşallah öğrencilerimiz bu başarılarını ilerleyen yıllarda da tekrarlamalarını umuyorum” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10