3 Lig için final maçına çıkacaklar

Deplasmanlı Bölgesel Erkekler Voleybol Ligi’nde terfi maçlarına çıkan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı gruptaki iki karşılaşmasında da galibiyet ile ayrılmasınÄ?

15.04.2013 18:58:00 0
3 Lig için final maçına çıkacaklar

 Çerkezköy Haber - Hedefini 3.Lig olarak belirleyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bugün çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

 

İLK SETİ KAYBETTİ

Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı Kocaeli’nde oynanan 3.Lig terfi maçlarında grubundaki ilk karşılaşmasında İstanbul ekibi Sultangazispor Erkek Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maça etkili başlamasına rağmen rakibi karşısında üstünlüğünü kaybeden temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı kalan dakikalarda çok basit hatalar yaptı. İstanbul Sultangazispor Erkek Voleybol Takımı temsilcimizin hatalarını iyi değerlendirerek karşılaşmanın ilk setini 25-23’lük üstünlük ile önde tamamladı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk setini kaybeden temsilcimiz ikinci sete de iyi başlayamadı. Sultangazispor Erkek Voleybol Takımı ilk seti kazanmanın rahatlığı ile bu sete de iyi başladı. Rakibi karşısında bir türlü toparlanamayan temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı yaptığı atak ile rakibini yakaladı. Ancak 20’li sayılarda daha az hata yapan Sultangazispor Erkek Voleybol Takımı bu seti de 25-20 kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı.
 

ATATÜRK İÖO TOPARLANDI

 Setlerde iki farklı mağlup duruma düşen temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bu dakikadan sonra toparlandı. Karşılaşmanın üçüncü setinde ilk bölümler karşılıklı sayılar ile geçildi (3-3). İlerleyen bölümler de kontrolü elden bırakmayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı rakibinin savunmada yaptığı hataları da değerlendirerek setin ilk teknik molasına 8-5 önde girdi. Teknik molanın ardından her iki takım da sayı bulmaya devam etti. Onlu sayılara 11-7 önde giren Temsilcimiz hızını kesmeyerek setin ikinci teknik molasına da 16-10 önde girdi.  Teknik molanın ardından Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı aradaki skor farkını koruyarak kontrollü bir oyun sergiledi. Bulduğu sayılarla yirmili sayılara 21-16 önde giren temsilcimiz bu seti 25-18 kazanarak skoru 2-1’e getirdi.
Üçüncü seti alarak büyük moral bulan temsilcimiz dördüncü sete de fırtına gibi girdi. Sete rakibine oranla baskılı ve hızla başlayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı üst üste sayılar bularak rakibini geride bırakdı. İlk teknik molaya 8-2 önde giren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı molanın ardında da etkili oyununu sürdürdü. Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı’nın oyunu karşısında etkili olamayan Sultangazispor Erkek Voleybol Takımı aradaki skor farkını kapatmak için mücadele etse de başarılı olamadı. İkinci teknik molaya da 16-8 önde giren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilerleyen bölümlerde de etkinliğini sürdürerek dördüncü seti de 25-14 kazandı.
 

GİDEN MAÇI KAZANDI

Setlerde durumun 2-2’ye gelmesi ile birlikte galibi final seti belirledi. Karşılaşmanın final seti de büyük çekişmeye sahne oldu. File üstünden bulduğu sayılarla ilk dakikaları önde geçen temsilcimiz teknik molaya da üstünlüğünü devam ettirdi. Teknik molayı 8-6’lık üstünlük ile sürdüren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek giden maçı çevirerek seti 15-11 maçı da 3-2 kazanmasını bildi.
 

İLK SETİ KAZANDIK

Grubun ilk karşılaşmasından zorlu bir galibiyet çıkartan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ikinci karşılaşmasında grubun zayıf ekiplerinden Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Erkek Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Savunmada ve hücumda etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz arka arkaya sayılar buldu. Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Erkek Voleybol Takımı ise savunmada üst üste hatalar yaptı. Rakibi karşısında çıktığı hücumlardan boş dönmeyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı rakibinin direncini kırdı. Arka arkaya sayılar bulmaya devam eden temsilcimiz seti 25-17 önde tamamlayarak setlerde durumu 1-0 yaptı.
 

İKİNCİ SET 25-17 TAMAMLANDI

İlk seti kazanarak karşılaşmada 1-0 öne geçen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı karşılaşmanın ikinci setinde de etkili oyununu sürdürdü. Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Erkek Voleybol Takımı ise bu sette iyi bir oyun ortaya koydu. Savunmada ve hücumda rakibine göre daha iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz teknik molalara önde girdi. Rakip Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Erkek Voleybol Takımı ilk sette tekrarladığı basit hataları bu sette de sürdürdü. Son bölümlere doğru heyecan iyice arttı. Kontrollü oyununu sürdüren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı rakibine göre daha az hata yaparak  ikinci seti de  25-17 kazanarak setlerde 2-0 öne geçti.
 

KARŞILAŞMAYI 3-0 KAZANDI

İlk iki seti kaybetmenin morali ile Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Erkek Voleybol Takımı üçüncü sete de etkili başlayamadı. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı sayılar bulmaya devam etti. Setin 15-11 olduğu karşılaşmada hakeme itirazda bulunan Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Erkek Voleybol Takımı oyuncusu kırmızı kart gördü. Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Erkek Voleybol Takımı teknik heyeti hakemin bu kararına tepki göstererek sahadan çekildi. Bu sonuçla birlikte Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı karşılaşmadan da 3-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi.
 

KARŞILAŞMA BUGÜN

Grupta oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak gruptan lider çıkan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı finale yükseldi. Temsilcimiz bugün karşı karşıya geleceği İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımını mağlup ettiği takdirde 3.Lig’e yükselecek. Şehit Polis Recep Topaoğlu Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.
 

“3.LİG İSTİYORUZ”

Zorlu gruptan çıktıkları için mutlu olduklarını belirten Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybo Takımı Antrenörü Serhat Alışkın “ Grubumuzu lider olarak bitirdiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımın göstermiş olduğu üstün mücadeleden ötürü hepsini tek tek kutluyorum. Üçüncü Lig’e yükselme karşılaşmasında büyük ihtimal ile İTÜ Erkek Voleybol Takımı ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizi mağlup edip Çerkezköy’e 3.Lig’e çıkmış bir takım olarak dönmek istiyoruz. Takım olarak buna inanıyoruz. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10