Öğrenciler kütüphaneye kavuştu

Raif Dinçkök Ortaokulu kütüphaneye kavuştu. Hakan Plastik Yöneticisi Pınar Karadeniz tarafından dizayn edilen bir sınıf, okul kütüphanesi olarak hizmete açıldı. Kütüphanenin açılışı dün

Çerkezköy 17.04.2013 20:37:00 0
Öğrenciler kütüphaneye kavuştu

 Çerkezköy Haber - Raif Dinçkök Ortaokulu 2 bin 500 kitaplık kütüphanesini öğrencilerin hizmetine açtı. Kütüphane için tahsis edilen bir sınıfının dizaynı Hakan Pastık A.Ş tarafından yapılarak okul kütüphanesi dün saat 14.00’da düzenlenen törenle açıldı.

 

6 BİLGİSAYAR 2 BİN 500 KİTAP

Tabanın döşemesinden duvar boyasına, masadan sandalyeye kadar bütün ihtiyaçları Hakan Plastik yöneticisi Pınar Karadeniz tarafından karşılanan kütüphanede 2 bin 500 kitap bulunuyor.  Yazıcılarıyla birlikte 6 adet bilgisayarı da kütüphaneye hediye eden Pınar Karadeniz, gelecek zamanda kitap sayısını artıracaklarını söyledi. 
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kütüphanenin açılışına Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Erdoğan, Hüseyin Yaşar, Hakan Plastik Yöneticisi Pınar Karadeniz ve ilçe ilk ve ortaöğretim okul müdürleri katıldı. Kütüphanenin açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal “Eğitim ve öğretim alanında okullarımıza yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanı ve Özel sektör işletme sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.
 

DEVAMINI BEKLİYORUZ

Törende konuşan Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü Mervan Yıldız da okulun bazı ihtiyaçlarının değişik kurumlar tarafından giderildiğini ifade ederek “Okulumuzun bahçesinin düzenleme çalışmaları ve okul içinde ihtiyaçlarımızın temini konusunda yardım elini uzatan herkese teşekkür ediyorum. Yıllardır okulumuzda olmayan kütüphanenin kurulmasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Pınar Karadeniz’e teşekkür ediyorum. Bütün bunlar kolektif çalışmaların ürünüdür. Herkes bir ucundan tutarak eğitim ve öğretimin daha kaliteli kılınması adına bir gayret içerisindedir.  Eğitim ve öğretime yapılan yardımların bunlarla sınırlı kalmamasını temenni ediyoruz” dedi. 
 

KÜTÜPHANEYİ ZENGİNLEŞTİRECEĞİZ

Kütüphanenin açılışı Pınar Karadeniz ve Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal tarafından yapıldı. Açılış töreni öncesinde konuşan Pınar Karadeniz kütüphanede mevcut kitap sayısının 2 bin 500 olduğunu bu sayının gelecek zamanda daha da artırılacağını ifade etti. Karadeniz “Kitapların sayısını 3000 lere çıkarmayı planlıyoruz. İlk etapta öğrencilere hitap eden kütüphanemiz daha sonra halkın da faydalanabileceği şekilde zenginleştirilecektir. Bu konuda çalışmalarımız olacak” dedi.
 
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10