Çorlu’lu hentbolcular Türkiye şampiyonu oldu

Muğla-Köyceğiz'de gerçekleştirilen Türkiye Hentbol Şampiyonasında birinci olan Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü (ÇİETSK) hentbol takımının yöneticileri ve oyuncuları, Çorlu Beledi

18.04.2013 20:30:00 0
Çorlu’lu hentbolcular Türkiye şampiyonu oldu

 11 ilden gelen takımların mücadele ettiği şampiyonada, bütün rakiplerini yenen ÇİETSK hentbol takımı, final karşılaşmasında 50 yıllık geçmişe sahip köklü bir spor kulübü olan İstanbul Sessizler Spor Kulübü'nü mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu. 2012 yılında basketbol branşında da Türkiye Şampiyonu olan ÇİETSK, bu başarısıyla hentbol alanında da Çorlu'nun adını Türkiye'de duyurdu.

 

BİRİNCİLİK HEDEFİ İLE KATILACK

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile makamında bir araya gelen başarılı hentbolcular ve kulüp yönetimi, şampiyonluğa giden süreçte yaptıkları çalışmaları anlattılar. Büyük bir özveriyle önemli bir başarıya imza attıklarını belirten ÇİETSK Başkanı Kaan Özcan, şu anda Türkiye İşitme Engelliler Ligi'nde yenilgisiz lider konumunda olan basketbol takımının, 19 -26 Mayıs 2013 tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilecek Türkiye İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonası'na da birincilik hedefiyle katılacağını söyledi.
 

TEBRİK ETTİ

ÇİETSK yöneticileri ve hentbol takımı oyuncuların tebrik eden Başkan Baysan, spora destek projesi kapsamında kulübe yardımlarının devam edeceğini ifade etti. Hentbolcuların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Baysan, ÇİETSK basketbol takımına da katılacakları Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10