“Bu müdahalenin takipçisi olacağız”

Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap, Lüleburgazspor maçı sonrası taraftara karşı yapılan gaz bombalı müdahale ile ilgili açıklamalarda bulundu.

18.04.2013 20:31:00 0
“Bu müdahalenin takipçisi olacağız”

 “BUNU İSPATLAMAŞTIR”

Sezon başından bu yana gerek iç saha gerekse dış sahada Tekirdağspor'umuzun başarısı için her tür koşulda büyük bir mücadele örneği sergileyen taraftarımızı canı gönülden kutlar, kucak dolusu sevgilerimi sunarım” diyen Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap “ Bu sezon takımımızın başarısında büyük bir pay sahibi olan taraftarımızın desteği teknik heyet ve sporcu kardeşlerimize sahada güç vermiş, iç sahamızda oynadığımız 13 maçta 12 galibiyet alarak da bunu ispatlamıştır” diye konuştu.
 

SORUŞTURMA AÇILDI

Hafta sonu kendi evlerinde oynadıkları Lüleburgazspor maçı ardından yaşanan olayların kendilerini derinden üzdüğünü belirten Erbap “ Maç sonunda Emniyet güçlerinin olayları yatıştırmak adına yaptığı gazlı müdahale stadımızda bizleri desteklemeye gelen başta çocuklar, yaşlılar ve bayan taraftarlarımız olmak üzere tüm taraftarımızı olumsuz etkilemiştir.
Maç sonrasında yaptığımız açıklamada da söylediğimiz gibi bu olayın takipçisi olacağımızı ve olayda sorumlu kişiler hakkında gereğinin yapılması için mücadele edeceğimizi söylemiştik. Bugün konuyla ilgili Tekirdağ Emniyet Müdürümüz Sayın Ali Yılmaz’la yaptığımız görüşmede olaylarda kusuru bulunan kişiler hakkında soruşturma açıldığının bilgisini almış bulunuyoruz. Kendisine Tekirdağspor Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi iletiyorum.
Tekirdağsporumuzun başarısında büyük pay sahibi olan taraftarımıza yapılan bu uygun olmayan müdahalenin takipçisi olmaya devam edeceğimizi bildirir, Kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10