Çorlu metropole dönüşüyor

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) yönetimi önceki gün Çorlu Divan Otel’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan Erik, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail

Çorlu 18.04.2013 20:33:00 0
Çorlu metropole dönüşüyor

 BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Toplantıda konuşan Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan Erik geçmişte olduğu gibi gelecekte de oda yönetiminin, genel sektör temsilcilerine, üyelere, Çorlu'ya bölgeye hizmetlerini arttırarak devam edeceğine inandığını ifade etti.
 

ORTAK AKLIN ÖNEMİNE İNANIYORUZ

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın, hedeflerine ulaşması için her konuda sağlıklı diyalogun ve ortak aklın önemine inandıklarını belirtti. Odalarda gönüllülük esasıyla görev yaptıklarını ifade eden Güleroğlu “Çorlu TSO ben kavramından biz kavramına doğru önemli bir yol almıştır. Bu anlayışın yerleşmesinde öncelikle bizi bu göreve layık gören tüm Üyelerimizin, Meslek Komitelerimizin, Meclisimizin ve Yönetim Kurulumuzun büyük payı vardır. Sorunların çözümü birlikte hareket etmekten geçer. Düşüncesiyle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık” diye konuştu.
 

ÜYE SAYISI 5 BİN 695’E ULAŞTI

Güleroğlu, 55. yılına giren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çorlu ile birlikte büyüyerek bugüne geldiğini belirterek “Çorlu küçük bir ilçeden bir metropole dönüşmektedir. Çorlu'muzun ve bölgemizin yıldızı her geçen gün daha da parlamaktadır. 5 üye ile 1958 yılında kurulan odamızın, bugün itibariyle üye sayısı 5 bin 695 adettir ve 747 adedi sanayi kuruluşudur” diye konuştu. İnandıkları doğruları, gördükleri yanlışları dile getirmeyi temel ilke olarak kabul ettiklerini söyleyen Güleroğlu “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı sorumluluğunu taşımaya başladığımdan beri bu ilkeler doğrultusunda görev yapmaya, ticaretimizi ve sanayimizi başarıyla geleceğe taşıma misyonuna katkıda bulunma gayreti içindeyiz” dedi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10