''Adayım'' demedim; ''Düşünüyorum'' dedim

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çerkezköy’deki geleceğinin Metin Dönmez üzerine endeksli olmadığını ifade eden İlçe Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköy Belediye Başkanlığı aday adaylığÄ?

Çerkezköy 19.04.2013 19:50:00 0

 Çerkezköy Haber - Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, önceki gün, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu.

 

CHP KURUMSAL BİR PARTİDİR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin köklü, tüzüğü olan kurumsal bir parti olduğunun altını çizen CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, “Ben şuan için bu onurlu partide, ‘İlçe Başkanlığı’ gibi onurlu bir görevi üstlendim. Bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmek için de elimden geleni yapıyorum” dedi.
 

KAPI ARKALARINDA KONUŞMAYIZ

“Mevcut durumda Çerkezköy Belediye Başkanlığı aday adayıyım” şeklinde bir açıklama yapmasının doğru olmayacağını ifade eden CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, “Biz başkaları gibi kapı arkalarında konuşmayız. CHP’nin parti meclisi vardır. Günü geldiğinde aday adaylıklarının açıklanacağı takvim belirlenir. Gerekli açıklamalar o gün geldiğinde yapılacaktır” diye konuştu.
 

CHP ÇATISI ALTINDA BULUŞALIM

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı olarak bugüne kadar ‘aday olacağım’ şeklinde bir açıklama yapmadığını söyleyen Metin Dönmez, “Bugüne kadar adayım demedim. Aday olmayı düşünüyorum dedim” ifadelerini kullandı. Çerkezköy’e hizmet etmek istiyorum diyen herkesi CHP çatısı altında buluşmaya davet ettiğini kaydeden Başkan Dönmez, “Günü geldiğinde eğer Çerkezköy Belediye Başkanı olmayı istersem, aday adaylığımı açıklarım” dedi. 
 

CHP’DE YÜZLERCE METİN DÖNMEZ VAR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çerkezköy’deki geleceğinin Metin Dönmez üzerine endeksli olmadığını ifade eden Dönmez, “Partimizin bünyesinde yüzlerce Metin Dönmez var. Kim aday olursa olsun, Çerkezköy Belediyesi’ni alacağımızdan zerre kadar şüphemiz yok. Fakat ne olursa olsun, CHP Çerkezköy Belediye Başkan adayı, partimiz örgütleri içinden gelen birisi olacaktır” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10