İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplandı

Tekirdağ Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı, önceki gün Meclis Toplantı Salonu’nda Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç başkanlığında yapıldı.

Tekirdağ 22.04.2013 00:20:00 0
İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplandı

 EKSİKLİKLER TAMAMLANACAK

Toplantıda konuşan Başkan Dalgıç belediye olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda hassas olduklarını vurgulayarak “İşçilerimizin güvenliğine büyük önem veriyoruz. İş Sağlığı ve güvenliği konusunda Tekirdağ Belediyesi en iyilerden biri olacak. Bundan şüphemiz yok. Biz ekibimize güveniyoruz ve yapılacak tüm çalışmalarda gereken tüm desteği vereceğiz” dedi. Kurulun bu konuda çalışmalara başladığını söyleyen Dalgıç “Eksiklikler ve alınması gereken tedbirler belirlenerek en kısa zaman yerine getirilecek” diye konuştu.
 

YAPILMASI GEREKENLER VE TALİMATLAR

Toplantıda konuşan Tekirdağ Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nihal Özdağ Usta da iş sağlığı ve güvenliği konusunda yapılması gerekenler ve talimatlar konusunda kurul üyelerini bilgilendirdi. İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu 10 kişiden oluşacak ve tüm birimlerle birlikte sürekli koordinasyon halinde olarak iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması konusunda saha araştırmalarından uygulamalara kadar her türlü çalışmaları gerçekleştirecek. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Av. Nevim Kaçar ve Sinan Çetiz ile birim müdürleri ve ilgili personeller katıldı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10