Vali Yerlikaya köy ziyaretlerine devam ediyor

2012 yılı Ağustos ayında Tekirdağ’daki görevine başlayan ve göreve geldiği günden bu yana ilçe ve beldelerin yanı sıra pek çok köye de ziyarette bulunan Vali Ali Yerlikaya köy ziyaretlerini önceki gÃ

Tekirdağ 22.04.2013 01:41:00 0
Vali Yerlikaya köy ziyaretlerine devam ediyor

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya önceki gün gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine Yayabaşı Köyü ile başladı.

 

İLK ZİYARET YAYABAŞI KÖYÜ’NE

Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve ilgili kurum müdürleri ile Yayabaşı köyüne gelen Vali Ali Yerlikaya, muhtar Nedim Eligül ve köylüler ile bir süre sohbet ederek, köy halkının sorunlarını dinledi. Yayabaşı Köyü’nden Yazır Köyü’ne geçen Yerlikaya, muhtar Habil Aydın ve köy halkı ile bir süre sohbet etti. Ziyarette Vali Ali Yerlikaya ile köye gelen kurum müdürleri de kendi alanları ile ilgili konularda köylüleri bilgilendirdi.
 

 

ÇALIŞKA BİR KÖY

Vali Yerlikaya’nın önceki gün gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde üçüncü durağı Naip Köyü oldu. Yerlikaya, Muhtar Berat Ataç ve köylüler ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinlerken, kurum müdürleri de SGK ve tarım destekleri ile ilgili köy halkına bilgiler verdi. Vali Yerlikaya; Naip köyünün çalışkan bir köy olduğunu söyleyerek, yaşamlarında sağlık ve mutluluk diledi.
 

HİZMETTE AYRIM YAPILMAYACAK

Daha sonra beraberindekilerle birlikte Çanakçı köyüne geçen Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, köy muhtarı Şevki Ürkmez ve köy halkı ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Yerlikaya’nın bir sonraki durağı Avşar Köyü oldu. Muhtar Selahattin Yıldız ve köy halkı ile sohbet ederek, beraberindeki kurum müdürleri ile köylülerin sorunlarını dinleyen Vali Ali Yerlikaya, ziyaretlerini Yeniköy- Mermer ile sürdürdü. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve ilgili kurum müdürleri ile Yeniköy- Mermer’e gelen Vali Ali Yerlikaya, muhtar Metin Demirtaş ve köylüler ile bir süre sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Vali Yerlikaya köy halkına; Büyükşehir olan Tekirdağ'ın, Yeniköy- Mermer gibi mahalleye dönüşen köylerinin bundan sonra, il merkezinde hangi hizmet verilmekte ise, ayrım yapılmaksızın aynı hizmeti alacağını belirtti. 
 

KÖYLÜLERİ BİLGİLENDİRDİLER

Vali Yerlikaya’nın bir sonraki durağı Oruçbeyli Köyü oldu. Muhtar Osman Devlet ve köylüler ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra Karaçalı köyü ziyaretinde Vali Yerlikaya, muhtar Musa Yılmaz ve köy halkı ile sohbet etti ayrıca beraberindeki kurum müdürleri de köy halkını bilgilendirdi. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın ziyaretlerinin bir sonraki durağı Semetli Köyü oldu. Muhtar Bayram Yazır ve köylüler ile bir araya gelen Yerlikaya onların sorunlarını dinlerken, beraberindeki kurum müdürlerinin de tarımsal destek uygulamaları ve SGK konuları ile ilgili bilgiler verdiği ziyarette, Vali Yerlikaya köylülere mutlu ve sağlıklı bir yaşam diledi.
 

AMACIMIZ SORUNLARI YERİNDE GÖRÜP ÇÖZÜM BULMAK

Ziyaretlerini Yenice Köyü ile sürdüren Vali Yerlikaya, muhtar Özmettin Ulu ve köy halkı ile bir süre sohbet ederek köy sakinlerinin sorunlarını dinledi. Vali Ali Yerlikaya köylüler ile sohbetinde;  “Köylerimizi ziyaret etmemizin nedeni sizlerle tanışmak, sorunlarınızı yerinde görüp çözümler bulmak" diye konuştu. Vali Ali Yerlikaya, 63’üncü köy ziyaretini Araphacı köyüne gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve ilgili kurum müdürleri ile Araphacı’ya gelen Vali Ali Yerlikaya, muhtar Erdoğan Kayı ve köylüler ile bir süre sohbet ederek, sorunları dinledi. Tatarlı Köyü’nde, muhtar Raif Özdemir ve köylüler tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, bir süre köylüler ile sohbet ederek, onların sorunları dinledi.
 

SON DURAK KARAHİSARLI’YA

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 65’inci köy ziyaretinde, Ormanlı’da muhtar Hikmet Ateş ve köylüler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Beraberindeki kurum müdürlerinin de alanları ile ilgili konularda köylülere bilgiler verdiği ziyarette, Vali Yerlikaya köy halkına; mutlu, ağız tatlarının yerinde olduğu sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu. Vali Yerlikaya, son olarak Karahisarlı Köyü’nü ziyaret etti. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve beraberindeki kurum müdürleri ile Karahisarlı köyünü ziyaret eden Vali Ali Yerlikaya, muhtar İmdat Saygı ve köylüler ile bir süre sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10