Kardeşine mektuplu veda

Çorlu’da 10 yıldır böbrek kanseri hastası olan 19 yaşındaki Cansel Pulat, önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç kız önceki gün , gözyaşlarıyla toprağa verilirk

Çorlu 23.04.2013 01:59:00 0
Kardeşine mektuplu veda

 Çerkezköy Haber - Çorlu'da oturan Cansel Pulat, 10 yıl önce ateşlenerek hastaneye kaldırıldığında böbreklerinde tümör olduğu tespit edildi. Ailesi, 10 yıl boyunca genç kızın tedavisini sürdürürken, bir ay önce rahatsızlığı artan Cansel Pulat, Çorlu'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavilere rağmen tümörün diğer organlara sıçraması nedeniyle, genç kız önceki gün hayatını kaybetti.

 

HOŞÇA KAL PAPATYAM

Veli Pulat, kardeşinin ölümün ardından ona bir mektup yazarak veda etmek istedi. Garaj Camii'ndeki cenazesinde tabutuna sarılarak ağlayan ağabey kardeşine yazdığı mektubu okuyarak herkesin yüreğini dağladı. Veli Pulat mektubunda, "Bu güle çok iyi bakın bir daha görme şansınız olmayabilir. Çünkü artık o burada değil. Bu aileden bir çiçek soldu, susuz kalmadı. Her sabah gün ağardığında çiçek güneşe bakarak canlandı yine, yine canlandı, ama sert bir rüzgar esti. Onu dalından kopararak bizden uzak bir yere götürdü. Ama biz o rüzgara inat peşinden koştuk, koştuk ama bir türlü yetişemedik. Çünkü o zalim rüzgar çok sert geldi. Nedeni nedir bilmiyor musun? Hayır bilmiyorsun. O sert esen rüzgarda benim canım, gülüm, çiçeğim gitti. Hoşça kal papatyam, bahar gülüm. Sana bir şey daha söyleyeyim mi? Yağmur yağdığı zaman, gök gürlediğinde sakın korkma tamam mı. Yanında biz varmış gibi yani annen, baban ve ağabeyin varmış gibi uyu, sana iyi uykular ebediyen sonsuzluğa" ifadelerine yer verdi. Cenazeye katılanlar göz yaşlarına hakim olamadı. Pulat, ilçe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10