Şampiyon, kupayı Kaymakam’a götürdü

Edirne 1. Amatör Küme maçında rakibi Kirişhanespor’u 1-0 yenerek Edirne Süper Amatör lige çıkan İpsalaspor, Şampiyonluk kupasını bugün Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e götürdü

24.04.2013 00:15:00 0
Şampiyon, kupayı Kaymakam’a götürdü

 İpsalaspor Kulübü yöneticileri ve futbolcular, saat 13.00’te Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim ettiler.Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz burada yaptığı konuşmada, İpsalaspor’un zor şartlarda mücadele ederek şampiyonluğa ulaştığını ve her şeyin maddiyatla değil de inançla olabileceğini gösterdiklerini dile getirdi.

 

“BAŞARILAR DİLERİM”

Gürbüz sözlerine şöyle devam etti: “Bu şampiyonluk, İpsala’ya da moral getirmiştir. Ayrıca Kaymakamlık olarak, İpsalaspor’a şampiyonluk pirimi olarak 5.000 Lira vereceğiz. Gelecek yılda da İpsalaspor’a yeni mücadele edecekleri ligde başarılar dilerim. Hedef bu ligde kalıcı olunup daha sonra şampiyonluk olmalıdır” dedi.
 

DESTEK SÖZÜ ALDILAR

İpsalaspor Kulübü Başkanı Deniz Akalın ise İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e, sezon başından sonuna kadar verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Akalın, süper amatör kümede kalıcı olmak için mücadele edeceklerini söyledi. İpsalaspor, şampiyonluk kupasını daha sonra Belediye başkanı Mehmet Karagöz’e götürdüler ve gelecek yıl için destek sözü aldılar.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10