Minikler, gösterileriyle beğeni topladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Osman Paşa İlk ve Ortaokulu’nda büyük bir coşkuyla kutlandı. Birbirinden ilginç oyunlarla renklenen program kapsamında yumurta taşıma yarışması, sandalye kap

Çerkezköy 24.04.2013 00:24:00 0
Minikler, gösterileriyle beğeni topladı

 Çerkezköy Haber - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gaziosmanpaşa İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

ÇOK SAYIDA VELİ KATILDI

Kutlamalara Okul Müdürü Halit Ercan, Müdür Vekili Erol Büçkün, Müdür Yardımcısı Aybüke Kale, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda veli de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okulun Türkçe Öğretmeni Özlem Koç günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi.
 

İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Konuşmaların ardından Gazi Osmanpaşa İlk ve Ortaokulu öğrencileri okudukları şiirlerle ve oynadıkları oyunlarla izleyenlere neşe dolu anlar yaşattı. Küçük yaşlarına rağmen güzel figürleri başarı ile canlandıran minikler aileleri tarafından alkışlarla ödüllendirildi. Çocuklarının fotoğrafını çekmek isteyen veliler ise ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu. Yumurta taşıma yarışması, sandalye kapmaca, çuval yarışı oyunu ile renklenen program balon patlatma oyunu ile son buldu. Öğretmenler tarafından aylardır hazırladıkları oyunları ustaca sergileyen öğrenciler bol bol alkış aldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10