Şehir Stadyumunda ilk maçı şöhretler yaptı

Çorlu Belediyesi tarafından yapılan Şehir Stadı, kapılarını Çorlu Şöhretler – Galatasaray Şöhretler takımlarının maçında açtı.

24.04.2013 19:24:00 0
Şehir Stadyumunda ilk maçı şöhretler yaptı

 DOSTLUK KAZANDI

Çorluspor ve Trakya’daki spor kulüplerinin eski oyuncuları ile Galatasaray’da oynamış eski sporculardan oluşan futbolcuların arasında yapılan dostluk maçı, Tekirdağ yolu üzerinde bulunan şehir stadında gerçekleştirildi. Galatasaray takımı eski şöhretler karmasında Metin Yıldız (Büyük Metin), Savaş Demiral (Büyük Savaş), İsmail Demiriz gibi milli oyuncular top oynadı. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda kazanan taraf dostluk oldu.
 

MUTLULUK DUYDULAR

Çorlu Şöhretler – Galatasaray Şöhretler takımlarının maçını Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda taraftar izledi. Maçın ardından her iki takımın futbolcuları Esetçe Kır Lokantası’nda verilen yemekte bir araya geldiler. Türk futboluna hizmet etmiş emektar futbolculara Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Kemaleddin Avcı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı münasebetiyle Çorlu’da bulunan Bulgaristan Topolovgrad Belediye Başkanı Bojin Bojinov tarafından günün anısına şilt takdim edildi. Çorlu Belediye yönetimini Şehir Stadının yapımından dolayı tebrik eden emektar futbolcular, uzun yıllar sonra bir araya gelebilmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10