Tribün liderlerinden baklava ikramı

Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında futbolculardan galibiyet beklediklerini dile getirdi. Futbolculara elleriyle baklava ikramında bulunan taraftarlar başarı dileğinde bulundular.

24.04.2013 19:24:00 0
Tribün liderlerinden baklava ikramı

 Çerkezköy Haber - Hafta sonunda Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Çorlu Gençlerbirliğispor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Çerkezköyspor’a tribün liderlerden sürpriz bir ziyaret geldi.

 

MORAL VERDİLER

Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda saat 14.30’da playout karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşılaşacak olan Çerkezköyspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, yeşil beyazlı takımın tribün liderleri takımın antrenmanını ziyaret ederek zorlu maç öncesi moral verdi.
 

TEK HEDEF GALİBİYET

Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmasında iyi bir futbol ve galibiyet beklediklerini belirten Tribün liderlerinden Volkan, sonuna kadar takımımızın arkasında olduklarını, maç boyunca takımımızı ateşlemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmasını mutlaka kazanacaklarını belirten Çerkezköyspor kaptanı Fırat Işık, taraftarların ve Başkan Ahmet Korkmaz’ın yüzünü kara çıkartmayacaklarının sözünü verdi. Taraftar grubunun getirdiği baklava için teşekkür eden Çerkezköyspor Teknik Direktörü Mustafa Suat Akdereli ise galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini, takımına güvendiğini söyledi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10