“2071’e koşar adımlarla gitmek için çalışıyoruz”

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin Çerkezköy’de partililer ile bir araya geldi.

Çerkezköy 24.04.2013 19:25:00 0
“2071’e koşar adımlarla gitmek için çalışıyoruz”

 7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞAN BİR TEŞKİLATIZ

Dün saat 12.30’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin partililer ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. AK Parti’nin yedi gün yirmi dört saat çalışan bir teşkilat olduğunu belirten Bilgin “Genel Merkezimizden, Sandık Genel Kurulumuza, Mahalle başkanlarımıza kadar devamlı milletimiz ile irtibat halinde olan, milletimiz ile kurduğumuz gönül bağı ile siyaset yapan, milletin çizdiği rotada 2002 yılından beri siyaset üreten bir partiyiz” diye konuştu.
 

“YÜZDE 34 İLE İKTİDARA GELDİK”

Bilgin “AK Parti bir sonraki seçimin çalışmasını bir önceki seçim bittiği gün başlatır. Yani 12 Haziran 2011 seçimleri yapılıp sonuçları açıklandıktan sonra teşkilatlarımız bir sonraki seçimlerin hazırlıklarına başlamışlardır. Bu manada ‘AK Parti seçim için start verdi’ demek çok doğru değildir. 7 gün 24 saat esası ile genel başkanımızdan başlamak üzere bütün kademelere kadar bir önceki seçimin bitmesi ile birlikte bir sonraki seçim çalışmalarına başlayan bir partiyiz. Öyle olduğumuz içindir ki kuruluşumuz 14 Ağustos 2001 tarihinden 14 ay sonra yapılan genel seçimlerde yüzde 34 ile iktidara geldik. Bugüne kadar yapılan üç genel seçim, iki yerel seçim ve iki referandum seçimi bizim istediğimiz şekilde sonuçlandı ve bugün her iki kişiden birinin oyunu alma başarısını göstererek iktidardayız” dedi.
 

TÜRKİYE HER ALANDA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMLER YAŞADI

Hizmet yürüyüşlerinin vatandaşın desteği ve teşkilatın çalışması ile uzun süre devam edeceğini belirten Bilgin “Türkiye’de ilk kez bir hükümet dört yıllık değil, 12 yılı kapsayacak 2023 vizyonunu ortaya koyan bir program açıklamıştır. Önümüzdeki on yılda neler yapacağız, bu millet ile hep beraber neler başaracağız onun programını ortaya koyduk. On yıldır süren bu istikrar ile Türkiye her alanda değişim ve dönüşümler yaşadı. Bugün evimizden çıkar çıkmaz bizzat bu değişimler ve gelişimlere şahit oluyoruz. Hastalık her insan için doğal sonuçtur. Bugün hastalandığımız zaman evimizden istediğimiz hastane ve doktoru istediğimiz saatte seçerek muayene olabiliyoruz. 2002 öncesi Türkiye’de maalesef bunlar yoktu. İşte bu tip hizmetleri milletimiz için teşkilatlarımızla çalışarak yaptık. Bu kapsamda son dönemde yapılan parti çalışmalarını ilçe başkanları, ilçe teşkilatları ve belediye başkanları ile istişare ederek top yekun değerlendiriyoruz” diye konuştu.
 

BİZ BUNLARA ALIŞIĞIZ

2023 yolculuğuna daha sorunsuz bir şekilde çıkmak üzere yapılan çalışmaları denetlediklerini belirten Bilgin, “AK Parti kadroları, Genel Başkanımız da dahil olmak üzere her hafta sonu bir yerde bu çalışmaları yapıyor. Biz bunlara alışığız. İnşallah biz bu millet ile kurduğumuz gönül bağını pekiştirerek daha samimi bir hale getirip milletimizin arzu ettiği doğrultu da yürümeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

GURURA KİBRE KAPILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye’nin bu süreç içinde gerek ekonomi gerekse demokratikleşme anlamında büyük başarılara imza attığının altını çizen Bilgin “İnsanoğlunun ihtiyaçları değiştiği sürece bu başarılar devam edecektir. Milletimiz de partimiz ile birlikte bu hizmetlere tanıklık edecektir. Bugün bizler, Türkiye’nin ayağına prangalar vuran bütün sorunları aşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin önündeki engel ve sorunları aşmak için milletin iradesi ile milletin gönlünün razı olduğu her türlü siyasi riski alarak milletin bekası, birlik ve beraberliği için çalışıyor. Türkiye’yi önce 2023’e sonra da bu toprakları yurt edişimizin bininci yıldönümü olan 2071’e koşar adımlarla götürebilmek için çalışıyoruz. Milletle gönül gönüle, kol kola milletin çizdiği rotada kuruluş azmimiz neyse, o gün hangi gerekçeler ile ortaya çıktıysak, aynı özgüven ve sorumlulukla, gurura kibre kapılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Milletimize efendi olmak için değil, milletin hizmetkarı olmak için çalışacağız. Bu manada teşkilatlarımız ile istişare ediyoruz” diye konuştu.
 

“TEKİRDAĞ’IN ÖNEMLİ MİSYONU VAR”

Basın mensuplarının “Ankara’dan bakıldığında Çerkezköy ve Kapaklı nasıl görünüyor” sorusunu yanıtlayan Bilgin, “Tekirdağ Büyükşehir oldu. Tekirdağ ilk seçimlere Büyükşehir olarak girecek. Tekirdağ ve Trakya’yı bir bütün olarak, gelişmekte olan büyüyen Türkiye’nin sanayileşmesi noktasında önemli bir bölge olarak görüyoruz. 2023 hedefimizdeki ilk on ekonomi anlayışı ile özel sektörün önünü açacağız. Özel sektörün yapacağı yatırımlarla, ihracatlarla bu hedefe ulaşacağız. Bu noktada Tekirdağ’ın önemli bir misyonu var. Biz üretim yapan, istihdam sağlayan, ülke ekonomisine katkı sağlayan iş üreten herkesi destekliyoruz. Bu manada desteğimiz bu yöre içinde vardır” dedi. 
 

BASINA KAPALI DEVAM ETTİ

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. Dün saat 12.30’da İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ile partililer katıldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10