“Çocuğun kişisel eğitimi ve korunması” anlatıldı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen “Çocuğun Kişisel Eğitimi ve Korunması” konulu konferans önceki gün Namık Kemal Üniversitesi Rek

Tekirdağ 26.04.2013 18:36:00 0
“Çocuğun kişisel eğitimi ve korunması” anlatıldı

 BİLGİLENDİRME YAPILDI

Konferansta, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmacı olarak katılan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Oral, Uzman Psikolog Dilek Çelik, Uzman Hukukçu Altay İlhan Aktürk ve Sosyolog Aylin Yakupoğlu konuşmalarını yaptı. Konferansta, çocukların maruz kalabileceği fiziksel ve duygusal istismar, uyuşturucu, uyarıcı ve uçucu madde kullanımı, sosyal medyanın kötüye kullanımı, sanal bağımlılık, şiddet içerikli oyunlar vb. birçok konu hakkında bilgilendirme yapıldı.
Konferansa, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz, Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Ercan Başaran, emniyet personeli ve eşleri ile çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Konferansın ardından İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Gökhan Oral’a, Uzman Psikolog Dilek Çelik’e, Uzman Hukukçu Altay İlhan Aktürk’e ve Sosyolog Aylin Yakupoğlu’na teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10