“Cana can, kana kan katmalıyız”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve Çorlu Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile düzenlenen 'Kan Toplama Kampanyası' İlçe Teşkilatında gerçekleştirildi. Cumartesi günü düzenlenen ve 6 saat s?

Çerkezköy 28.04.2013 11:24:00 0
“Cana can, kana kan katmalıyız”

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği Kan Bağışı Kampanyası’nın beşincisi Cumartesi günü gerçekleştirildi.

 

İLÇE TEŞKİLATINDA DÜZENLENDİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda 12.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleşen kan bağışı kampanyasına partililer büyük ilgi gösterdi. Kampanyaya Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, partiler ile çok sayıda vatandaş destek verdi. Çorlu Kızılay Kan Merkezi'nde görevli doktor Ahsen Aras ve hemşireler tarafından İlçe Teşkilatında kurulan sedyelerde gönüllülerden kan alındı. İlk gönüllüler AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaaddin Demirbağ ve İl Yönetim Kurulu üyesi Sait Yazı oldu.
 

4 SAATTE 25 ÜNİTE KAN TOPLANDI

İlçe Teşkilatında altı saat süren kampanya kapsamında ilk 4 saatte 25 ünite kan toplandı. Kan bağışında bulunan vatandaşlara AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından da soda ve kek ikramında bulunuldu. Kampanya akşam saat 19.00’a kadar devam etti.
 

“CANA CAN KANA KAN KATMAK GEREKİYOR”

Kampanyaya katılarak kan bağışında bulunan tüm gönüllülere teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “AK Parti İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşen insanlık görevini yerine getirmek amacıyla üç ayda bir kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Bizim verdiğimiz bu kanlar sayesinde belki birçok vatandaşımızın hayatı kurtulacak. Kan bağışı bizler için sosyal sorumluluk olduğu gibi ulvi bir görevdir. Kan vermek hem bizim sağlığımız hem kan bekleyen kişilerin hayatları bakımından çok önemlidir” dedi. Demirbağ “Toplum olarak bu konuda çok hassas ve bilinçli olmalıyız. Cana can kana kan katmak gerekiyor” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10