İkram Dondurmaları 5. şubesini açtı

İkram Dondurmaları, Çerkezköy’deki 3’üncü, toplamda ise 5’inci şubesinin açılışını dün saat 13.00’da Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ın da katılımıyla gerçekleştir

Çerkezköy 28.04.2013 11:24:00 0
İkram Dondurmaları 5. şubesini açtı

 KURDELEYİ KAYMAKAM BAYHAN KESTİ

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi numara 18’de dün itibari ile faaliyete geçen İkram Dondurmaları 5. Şubesi’nin açılış kurdelesini Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan kesti. Bir yerleşim yerinde ticaretle uğraşanların sayısının artmasının beraberinde rekabeti de arttıracağını söyleyen Kaymakam Ayhan Bayhan, “Rekabetin artması, kalitenin artmasına ve fiyatların düşmesine neden olacaktır. Dolayısıyla bu tür dükkân sayılarının artması en çok bölge halkına yarayacaktır.” dedi. Açılışın hayırlara vesile olmasını temenni eden Ayhan Bayhan, işletme sahibi Metin Özdemir’e de bol kazançlar diledi. 
 

MENÜDE 15 ÇEŞİT DONDURMA VAR

15 yıldır dondurma sektöründe olduklarını ifade eden İkram Dondurmaları işletmecisi Metin Özdemir, “Kapaklı’da zengin Caddesi ve Hürriyet Caddesi’nde birer tane olmak üzere iki şubemiz var. Çerkezköy’de de Güveniş Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak’ta bulunan şubelerimize bir yenisini daha ekledik” dedi. Yeni şubede 15 çeşit dondurmayı Çerkezköy halkının beğenisine sunduklarını söyleyen Özdemir, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese de teşekkür etti.
 

BEDAVA DONDURMA İKRAM EDİLDİ

İkram Dondurmaları’nın 5. Şubesi’nin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi’ndeki Açılış Töreni’ne Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri Erol Özkan ve Nedim Yılancı, Kapaklı'nıntanınmış esnaflarından Bahattin Göktaş ile çok sayıda davetli katıldı da katıldı. Açılışta halka bedava dondurma ikram edildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10